Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, marraskuuta 29, 2013

Niin on viimeinkin tullut taas perjantai-ilta...

Katson tv:tä todella vähän; tällä hetkellä tulee vain kaksi ohjelmaa viikossa, jotka katson. Ja kun ne ovat tauolla, niin ei tule edes sitä kahta. Tänä iltana tosin määrä lisääntyy kolmeen ohjelmaan, ja kyllä tämän uuden kauden alkua onkin odotettu aina siitä saakka, kun edellinen loppui, eli melkein vuosi. Onhan kyse jo lapsuuteni lempisarjasta, jonka uusinnat saivat minut aikoinaan myös ostamaan oman television ja vhs-nauhurin vuoden 1997 alussa.

Uuden kauden ja perjantai-illan kunniaksi ajattelin lätkäistä tänne videon. En vain osannut päättää, olisiko se video tämä:


Vaiko sittenkin tämä:


Laitoin varmuuden vuoksi molemmat. :)

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihana ♥ oot!

  Ite en ko ohjelmaa ole koskaan vapaaehtoisesti katsonut, mutta meidän muori (isän äiti) oli ihan hulluna sekä Dallasiin, että myöskin Dynastiaan ja Falcon Crestistiin ja siellä käydessä noita sarjoja aina katselin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin vanhemmat noita katsoi, ja minä siinä sivussa. Dallasin ja Dynastian uusinnat oli pakko nähdä silloin kun ne 90-luvun lopussa tulivat, tuota Falcon Crestiä ei tietääkseni olekaan uusittu, se olisi myös kiva nähdä, muistan siitä vain jotain hämärästi. Tuo Dallasin tunnari on ehdottomasti paras tv-sarjan musiikki kautta aikojen, itku pääsi viime syksynä, kun se pärähti uusien jaksojen myötä ruutuun. :)

   Poista
 2. Ihana JR! ♥ (vaikka oonkin tämmöinen tipu vielä) Mutta kyllä se ehdottomasti olisi tuo Jaakko Tepon Pamela ;) Sitä täälläkin kuunnellaan ahkerasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tunnustan, että pimeä puoleni kuuntelee mielellään Jaakko Teppoa. ;) Perjantaisin siivotessa hoilotan vuorotellen Pamelaa ja Hilmaa ja Onnia. :D

   Poista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)