Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Bloggaa langastain

En erityisemmin kannata kauppojen sunnuntaiaukioloja, tykkäsin siitä, kun meidän entinen lähikauppamme "ahersi arkena, lepäsi sunnuntaina". Joskus kuitenkin tulee myös sunnuntaina akuutti tarve käydä kaupassa...


Mies oli kuopuksen kanssa Meripäivillä, ja kun soitin hänelle olevani esikoisen kanssa Tokmannilla, niin sinne mies ja kuopuskin ilmestyivät. Ihmettelin, kuinka isäntä osasi tulla suoraan lankaosastolle minua haeskelemaan. "Missä muuallakaan sää olisit? Tuskin sää nyt ainakaan mitään talouspaperia lähdet sunnuntaina ostamaan!" ;)

Totesin, että värjäysinnostuksen kasvaessa alkuviikosta ostetut kuusi Nalle-kerää eivät riitä yhtään mihinkään. Jospa näistä olisi taas vähäksi aikaa liemissä uitettaviksi. Tai sitten pitää taas ensi viikonloppuna hakea lisää... :D

Tekeillä olevaan neuletyöhöni tarvitaan myös 40 cm mittaiset 3,5 mm pyöröpuikot, ja vaikka minulla aika kattava valikoima puikkoja onkin, niin noita 40-senttisiä ei sattunut tuota vahvuutta löytymään. Siispä matkaan lähti sellainenkin.

Huomasinpa kotiin päästessäni ihan sattumalta kassakuitista, että kassa oli veloittanut minulta yhden lankakerän enemmän mitä ostin. Ei muuta kuin luuri käteen ja soitto Tokmannille, jossa luvattiin hyvittää minulle liikaa veloitettu summa, vaikka olinkin ehtinyt jo ostosteni kanssa kotiin saakka. Minä ehdotin, että jos ottaisin vaan sen yhden kerän lisää... ;) Kuulemma sekin passaa. Isäntä tarjoutui lähtemään hoitamaan tätä hyvitysasiaa, katsotaan miten äijän käy.

Edit klo 18.55: Isäntä selvisi kotiin (melkein tunti Tokmannin sulkemisen jälkeen, joten mahtoi käydä jossain muuallakin...), ja toi hyvitykseksi yhden Nalle-kerän lisää. Yritin kysyä lisätietoja, mutta hän ei kuulemma halua puhua asiasta. ;) No, itsepähän tarjoutui lähtemään! :D

Meidän pojat tykkää kuunnella ja katsella Gangnam Style -videoita YouTubesta, ja meillä onkin tullut tavaksi kehitellä "Oppan Gangnam Style" -lausahduksesta kaikenlaisia uusia versioita. Otsikon "Bloggaa langastain" on yksi näistä versioista, se tuli sopivasti tänään mieleeni. :)

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Itsekkään en entisenä myyjänä oikein noista sunnutain aukioloista perusta, kun muistaa aikoinaan sen tunteen kun aikoja pidennettiin illasta aina vaan pitempään. Mutta ihan oikeasti tulee joskus sellainen tarve että nyt on pakko lähteä ostoksille.

  VastaaPoista
 2. Tykkään lähteä sunnuntaisin ostoksille. Oma aika ja rauha....

  Oliko se noloa miehellesi hakea lankakerän vai oliko kaupassa ongelma sen hyvityksen kanssa?

  VastaaPoista
 3. Jana: Tuskin hyvityksen kanssa oli mitään ongelmaa, kun olin jo soittanut etukäteen ja sopinut asiasta. Ehkä miestä vain ärsyttää, kun mää haluaisin tietää suunnilleen kaiken siitä tapahtumasta (mitä reittiä käveli lankahyllyille, oliko vaikeaa löytää lankaa, minkä näköinen myyjä oli kassalla jne.) ;)

  VastaaPoista
 4. Hauska nähdä minkä värisiä lankoja nyt on tulossa:)

  VastaaPoista
 5. Minä ainakin talviaikana oikein boikotoin noita sunnuntain kauppareissuja. Näin kesällä joskus tulee mentyä kaupaan mutten kyllä jaksa siellä kierrellä yhtään ylimääräistä! Lankaostokset on ymmärrettäviä ;)

  VastaaPoista
 6. Näin se on, sunnuntain aukiolot sais lopettaa, mutta tulee siellä lankahyllyllä vierailtua silloinkin :) Kauniin värisiä noista sinun värjäämistä tuleekin :D

  VastaaPoista
 7. On se vain ihme, että naiset löytyvät lankaosastolta silmät säihkyen ja ainakin minun mieheni löytyy rautapuolelta silmät säihkyen ja aina on jokin kiintoavain tai poranteräsarja hyppysissä. Ihanaa Juhannuksen odotusta.

  VastaaPoista
 8. Enkulin käsityöt: Kiitos toivotuksista, mutta en odota sellaista, mitä en vietäkään (milloin tuo j-juttu sitten ikinä onkaan, sitä ei näytä lukevan kalenterissani, joten sitä ei ole silloin minulle olemassa...)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)