Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, toukokuuta 06, 2013

Valmistuvalle

Tänä keväänä suvussamme on luvassa yhdet valmistujaisjuhlat, joskin käsittääkseni vain pienimuotoiset sellaiset, sillä valmistuva on tehnyt ns. kaksoistutkintoa, eli käynyt ammattikoulua ja lukiota rinnakkain. Ylioppilasjuhlat ovat luvassa hänellä sitten vähän myöhemmin, ja varmaan jatko-opintojakin sen jälkeen. Ajattelin kuitenkin onnitella tämän välietapin johdosta kortilla, jonka siis näytän täällä jo nyt, vaikka laitankin sen postiin vasta sitten kuun loppupuolella. Jos asianosainen lukee blogiani (tuskinpa), niin laittakoon tässä vaiheessa silmät kiinni. ;)

Valmistujaiskortti
Tehty: 5.5.2013
Malli: De fil en aiguille hors-série OURS (nallet-erikoisnumero) -lehdestä
Kangas: 28 ct punaruutuinen pellava
Langat: Sekalaisia jämiä ristipistopakkauksista
Koko: 44x41 pistoa, n. 10x10 cm
Viimeistely: Kortiksi
Muuta: Valmistuvalle  

Kortin kuvasta pitäisi sitten käydäkin selville ammatti, johon kortin saaja valmistuu. :) Oli kyllä ihana löytö tämä malli, kuvittelin jotenkin, että tähän aiheeseen liittyviä malleja olisi enemmänkin, mutta tämä oli ainoa mitä itseltäni löysin. Nuo kukat tuossa kortin nurkassa ovat nappeja, siihen on ommeltu kaksi nappia päällekkäin. :D

Olipa muuten aika hassua pistellä pellavalle kahdella langansäikeellä kahden kankaan langan yli, kun olen nyt viimeisen kuukauden tihrustanut sitä pikkuriikkistä enkelityötä yhdellä säikeellä yhden kankaan langan yli. Tämä tuntui jotenkin ihan liiankin helpolta! Mukavaa oli kuitenkin muistuttaa itseään siitä, että ristipistot eivät ole ihan niin työläitä tehdä, miltä on viime aikoina tuntunut. ;)

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva kortti! Tosi työlästä on yhden yli yhdellä langalla pistely, kuten sulla siinä enkelityössä, mulla ei meinaa onnistua sellainen millään.

  VastaaPoista
 2. Heya i'm for the first time here. I found this board and I find It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to present one thing back and aid others such as you helped me.

  Also visit my web site :: acoustic guitar chords for beginners

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti ja aivan söpönen tuo tyttölintu tuossa aiemmin! :)

  VastaaPoista
 4. -Eipä vielä tiedä valmistuva kokki, miten kivan ja persoonallisen kortin saa. Et ole siinäkään vaivojasi säästellyt, vaikka nopeatekoiseksi totesitkin. Nappikukat kiva keksintö; sinulla on taito ja maku löytää aina pientä kivaa, missä käytkin eikä kerätä kuitenkaan mitään turhaa varastoa.
  -Barbien iltapuku ja tyttölintu hellusia. Onnittelut uudelle Missi-Barbille kuin myös sille tytölle, jonka Barbie saa juhlia jatkaa.
  -Kiitos, että jaksat jakaa kuulumisia niin ahkerasti. Jännitän joka päivä, mitä kivaa olet taas tehnyt tai sepittänyt.
  -Sinulla on tosi urhea asenne terveystilanteesi koettelemuksissa. Tsemppiä kaiken keskelle!Toivottavasti saamme lukea pian hyviä uutisia ja hoitotuloksia.
  Valkovuokkoterveisiä Päijät-Hämeestä!
  Maijeli

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)