Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 31, 2013

Pikaliina

Tänään viikkosiivouksen yhteydessä olin aikeissa vaihtaa meidän ruokapöydälle toiset tabletit. Meillähän on ollut tuo ruokapöytä nyt noin puolitoista vuotta, ja aina olemme siinä tabletteja käyttäneet. Isäntä kuitenkin mietti ääneen, että hän on vähän kyllästynyt tabletteihin, niistä voisi luopua. No, eihän liinaton pöytä ole pöytä ollenkaan, joten minä aloin sitten etsiskellä pöydälle kaitaliinaa. Vaan nehän minä kaikki olin laittanut kevättalvella kirpparille, kun olivat tähän nykyiseen pöytään liian pieniäkin. Onneksi muistin, että vuosi sitten verhojen ja tuolipipojen ompelusta jäi jonkinlainen suikale kangasta jäljelle, ja se olikin niin sopiva kangas, ettei siitä tarvinnut kuin reunat kääntää, ja kaitaliina oli valmis:

Kaitaliina
Tehty: 31.5.2013
Kangas: Pallokuvioinen puuvilla
Koko: 36x200 cm
Muuta: Ruokapöydälle 


Nyt on sitten tuo pallokuvioinen kangas käytetty kokonaan. Kuvassa näkyvien lisäksi olen ommellut siitä myös ikkunaan salusiinit, mutta emme pidä niitä kesäaikaan ikkunassa, jotta on helpompi avata luukkua tuuletukseen. Muutenhan meillä on samat verhot kesät talvet, ja nyt sitten myös tuo liina saa palvella ympärivuotisesti.

Minulla on kovasti aikeita saada valmiiksi vielä tämän kuun puolella yksi neule. Siitä ei paljoa puutu, mutta ei tässä enää neulomistuntejakaan ole paljon tässä kuussa jäljellä. Nähtäväksi jää, tuleeko siitä toukokuun viimeinen vai kesäkuun ensimmäinen valmistunut. Palataan siis pian joko valmiin työn tai kuukausiraportin kanssa!

1 kommentti:

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)