Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Popsi popsi porkkanaa

Joskus käy niin, että lanka ilmaisee oman tahtonsa. Vaikka kuinka olisit päättänyt, että tuosta langasta tehdään sitä-tätä-ja-tuota, niin lanka ilmaisee haluavansa joksikin muuksi. Ja vaikkei sille jollekin muulle ole edes tarvetta, niin se vaan on pakko tehdä, kun lanka niin haluaa.

Isoveli-lankoja olen tässä pyöritellyt viime aikoina yhdeksi jos toiseksikin neuleeksi, ja aina kun oranssi ja vihreä lanka ovat osuneet vierekkäin, ne ovat huutaneet minulle: "Porkkana, porkkana!" Eilen illalla päätin, että lopuista jämälangoista tulee sukat, ja laitoinkin sukat alulle, mutta yllättäen oranssi ja vihreä lanka vain hyppäsivät syliini yhdessä virkkuukoukun kanssa ja pakottivat minut tekemään itsestään porkkanan. En mahtanut mitään, ja tässä se porkkana nyt on:

Porkkana
Tehty: 14.12.2012
Malli: Oma
Lanka: Novita Isoveli oranssi (278) ja vihreä (394)
Langankulutus: 18 g
Virkkuukoukku: 4,5 mm
Koko: n. 15 cm + naatit
Muuta: Pupulle

Pupuhan on mun työpupu, ja nimesinkin porkkanan Toivon Porkkanaksi, sillä elän toivossa parantua jonain päivänä työkykyiseksi ja päästä pupun ja porkkanan kanssa tekemään rakastamaani työtä. Tuli heti mieleen ideoita, miten tuota porkkanaa voisi hyödyntää.

Jäi noita Isoveljiä vielä ihan riittävästi niihin sukkiinkin, joten jatketaan niiden tikuttelua edelleen.

Ihanaa köllähtää taas sohvalle peiton alle teekupposen kanssa (kävin sairaalareissulla hakemassa taas monta uutta teelaatua kaapiin, kun huomasin uuden teetä myyvän kaupan keskustassa), ja tietysti käsityö käteen ja ehkä kirjakin luettavaksi. Leppoisaa lauantaita! :)

2 kommenttia:

  1. Hieno Toivo Porkkana! Nuo alempien postausten tossut ja kämmekkäät on myös hienot ja ennenkaikkea herkullisen värikkäät:)

    VastaaPoista
  2. Vaikka minun lankasi eivät porkkanaksi kaipaa, lähtökohtasi on minullekin hyvin tuttu: usein lanka tosiaan sanoo itse, miksi se haluaa tulla!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)