Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, heinäkuuta 16, 2012

Sukkia kutomaan!

Ajattelin mainostaa Novitan ja Suuri Käsityölehden sukkakilpailua!

Bongasin tuon viime viikolla Suuri Käsityölehdestä, jonka kävin kirjastossa lukemassa. Ensin ajattelin, että eipä oikein inspiroi, mutta kun jäin tässä taas vaihteeksi sairaslomalle heti vuosiloman perään :( , niin aikani kuluksi aloin suunnitella sukkaa tuohon kilpailuun. Nyt on jo nuotit paperilla, enää pitäisi jaksaa ne sukat kutoakin. Aiheeksi valitsin jotain sellaista, jota ei voisi minun kuvitella tekevän ikinä. Omituista, johtunee varmaan kuumeesta. ;) Itse asiassa sain juuri toisenkin sukkaidean - saakohan sinne osallistua kaksilla sukilla? Jos vaikka isännän nimellä lähettäisi... :D

Ruokapöydässä puhelin tuosta sukkakilpailusta, mikä varsinkin kuopusta nauratti: "Just!" hän totesi, kuten aina silloin, kun hän luulee minun vitsailevan tai koittavan jekuttaa häntä. Kuten vaikkapa eilen, kun hän halusi tietää, miten vauvat pääsevät masuun kasvamaan, ja kun koitin sitä hänelle selittää, niin hän vain nauroi, että "Just!" :D Mutta siis siitä sukkakilpailusta... Esikoinen meillä on varsin kilpailuhenkinen ja oli heti kiinnostunut, että montako euroa siinä on palkintosumma. Minä vastasin, ettei siinä voita rahaa vaan lankaa, johon esikoinen tuhahti: "Hö! Mitä järkeä siinä on, kun ensin kulutetaan lankaa ja sitten sitä vaan voittaa lisää?" Sanoisinpa siihen, että "Just." ;)


Hyvää tätä viikkoa! :)

 

2 kommenttia:

  1. Osallistu vaan! Huomasin kilpailun ja jäin odottelemaan muiden hienoja saavutuksia.

    VastaaPoista
  2. Minulla on muutamia lankakerien loppuja seiskaveikkaa ja nyt sain siskolta kokonaisen kerän: eli voin suunnitella kirjoneuletta tai jotain tuohon kilpailuun. Ostamaan en olisi mennyt seiska veikkaa, kun muuta sukkalankaa on varastossa ihan riittävästi.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)