Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, toukokuuta 23, 2012

Polkka Ilona

Polkka voi olla joillekin suurena ilona, mutta tällä kertaa otsikon "Polkka Ilona" tarkoittaa ihan vaan näihin sukkiin käytettyjä lankoja. ;)

Polvisukat
Tehty ajalla: 15.-23.5.2012
Malli: Novita Kevät 2012 nro 22
Suunnittelija: Minna Metsänen
Lanka: Novita Ilona vaalea turkoosi (031) ja 7 veljestä Polkka turkoosin sävyt (837)
Langankulutus: 208 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 38
Muuta: Kivat tuli

Oon tosi iloinen näistä sukkamalleista, joissa on käytetty toisena lankana raitalankaa, tai tässä tapauksessa vielä tuota Polkkaa. Tykkään itse kovin paljon valmiiksi raidoitetuista sukkalangoista, jos niissä vain on kivat värit, mutta ihan perusperussukkaa ei aina viitsisi niistä olla tekemässä. Tällaiset mallit ovat juuri sopivia. :)

Laskin joskus, että kaapissani on reilut 50 paria itsetehtyjä villasukkia pelkästään itselleni. Suurin osa niistä taitaa olla turkoosin sävyisiä, joten nämä menevät sinne samaan sarjaan. Toisaalta, niitä turkoosin sävyisiä eniten sukkalaatikostani etsiskelenkin, ja aina ne tuntuvat olevan pesussa, joten kyllä näitä saa olla siellä lisääkin. :)

Minulle soitti tänään Modan lehtikauppias. Oli ihan mukava nainen, jonka kanssa oli kiva rupatella, vaikkei hän sitten minulle saanutkaan myytyä mitään. Hän vain aloitti puhelun ovelasti: "Et varmaan tähän aikaan vuodesta ole kutimien ääressä?" Vastasin siihen, että nyt kuule erehdyt, sillä minä olen kutimien ääressä ympäri vuoden! Siitä hän tietysti innostui ja alkoi niitä käsityölehtiä kauppaamaan, mutta perustelin hyvin, miksi en Modaa tai SK:ta halua tilata, ja kerroin myös, etten ole kiinnostunut muista naistenlehdistä, koska en välitä ruokaohjeista, sisustuksesta enkä puutarhanhoidostakaan, koska puutarhaa en omista. ;) Mutta tosiaan ovela aloitus puhelinmyyjällä: joku toinen olisi ehkä vastannut kysymykseen, että juu eipä tässä tosiaankaan näin keväällä tule pahemmin kudottua, kun on noita keväthommia, jolloin myyjä olisi näppärästi saanut kaupattua sitten jotain puutarha- tai remonttilehteä. :) Kiva lehtimyyjäkokemus tämä oli pitkästä aikaa siksi, että hän uskoi minua, kun kerroin rehellisesti mielipiteeni Modasta ja SK:sta, koska lehdet ovat minulle tuttuja, eikä hän alkanut sitten muitakaan naistenlehtiä väkisin tyrkyttämään.

Viikonjatkoja itse kullekin! :) Ja kiva, kun olette käyneet viime aikoina kommentoimassa - kiitos! :)

 

7 kommenttia:

 1. Hienot sukat. Polkasta on varmasti iloa ;)

  Ossaa ne lehtikauppiaat olla ovelia. Ite oon teheny suoramyynti/puhelinmyyntikiellon viime syksynä ku alako tympimään se jatkuva puhelinralli. Ite en tillaa tällä hetkellä mittään käsityölehtiä ja mitä oon joskus tilannu, oon tilannu oma-alotteisesti, en puhelinmyyjältä. Ei tarvi ennää perustella niin perusteellisesti miks en tillaa...

  VastaaPoista
 2. Näppi: Minullakin on suoramarkkinointikielto, mutta kun minulle tuli joskus puolen vuoden ajan Moda, niin heillä on puhelinnumeroni (joka sekin on salaine, eli ei saa numerotiedustelusta) tiedossa. Eli Modan lehtimyyjä on ainoa, joka suunnilleen kerran vuodessa mulle soittaa.

  VastaaPoista
 3. Lehtikauppiaita on monenlaisia. Valitettavasti minulle on sattunut yleensä epämiellyttävät yksilöt, jotka eivät ymmärrä, että ei on tosiaan ei.

  VastaaPoista
 4. On tuo Polkka vaan kyllä ihanan väristä. :) Kauniit sukat.

  VastaaPoista
 5. Oikein kivat sukat kahden langan yhdistelmänä! Olet kyllä varsinainen sukkatehdas! Itse valitin hiljattain, että melkein joka kuukausi tulee tehtyä uusi neule ja kyllä minä sen ymmärrän, että 12 joka vuosi on liikaa. Mutta on niin kiva neuloa. 50 paria sukkiakin tuntuu aika huikealta, mutta ymmärrän senkin - niitäkin on kiva neuloa.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)