Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, huhtikuuta 06, 2012

Pitkäperjantai 

2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentista blogissani, nyt vasta seleviän vastaamaan siihen. Mulla laulun aloittaminen oli monen vuojen haaveen tulos. Oon harrastanu musiikkia lapsena palijonki, mutta sitte perhe-elämä imas mukkaansa ja musiikki jäi. Viimein pari vuotta sitte aattelin että "nyt tai ei koskaan" ja alotin laulamisen. En oo katunu päivääkään. Laulaminen on iso voimavara ja sillä saa purettua stressiä ja "ahistuksia".
  Rauhallista pääsiäisen aikaa sinulle! Koskettavia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista!
  Niinhän se taas meilläkin kosketti kotikirkossa kun Jeesuksen kynttilä sitten tänään sammui. Sanajumalanpalvelus alkoi sillä, että tummaan pukuun pukeutunut seurakuntalainen kantoi krusifiksin alttarille, jossa oli viisi ruusua ja orjantappurakruunu, juuri niinkuin sinunkin kuvissasi. Se hiljaisuus, kun seurattiin sitä ristin kantamista. Voi kuinka sekin kosketti.
  Myös kuoron laulama Psalmi kosketti niinkuin joka vuosi "Jumalani, Jumalani. Miksi hylkäsit minut?..."

  Oikein rauhaisaa pitkänperjantain iltaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)