Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2012

Ken on luonut kukkasen

Täytyy ensin selittää otsikko. :) Tällä viikolla kysyin työkaverilta: "Mitä lauletaan?" (lausuttuna Putouksen Piia Potkan äänellä vrt. "Mitä laitetaan?") Työkaveri sanoi, että jos laulettaisiin se "Ken on luonut kukkasen...", johon minä vastasin: "Kenistä puheenollen, mulla on vihdoin viimein se yksi barbinvaateprojekti paraikaa tekeillä..." ;) Eikös tuo laulu ole se mitä Barbie laulaa, kun Ken on puutarhatöissä, ja on vahingossa kuopaissut rikkaruohon sijaan kukan ylös mullasta... ;)

Joka tapauksessa, viikon ajan on ollut tekeillä barbinvaateprojekti, tai oikeammin keninvaateprojekti. Kummityttöni sai viime kesänä synttärilahjaksi isi-barbin, jolla ei raukalla ollut päällään kuin sortsit ja pyyhe, ja minä sain tekaistua matkaan juuri ja juuri vihkipuvun Kenille ja jo odottamassa olleelle Barbielle. Siitä asti on ollut tarkoitus tehdä tälle kummitytön isi-barbille vähän lisääkin vaatetusta, ettei tarvitse miehen valita päivän vaatetusta pelkästään uikkareiden tai frakin välillä. :D Nyt sitten sain aikaiseksi ne vaatteet tehdä, ja tässä lopputulosta:

Kenin vaatteet
Tehty ajalla: 21.-28.4.2012
Malli: Oma
Lanka: Novita Kotiväki luonnonvalkoinen (010) ja pellava (639), Teetee Almina keltainen (5530), musta (999), punainen (5319), vaaleansininen (5052), vaaleanvihreä (5055) ja vihreä (5056)
Langankulutus: 100 g
Puikot ja virkkuukoukku: 2 mm
Koko: Ken
Muuta: 2 x pitkät housut, 3 x sortsit, 3 x hihaton paita, 1 x t-paita, 1 x pitkähihainen pusero ja 1 x takki. Kummitytön isi-barbille.

Kuvaa voi koittaa klikata suuremmaksi, jos näitä haluaa lähemmin tarkastella.

Eiköhän näillä nyt Ken pärjää aika pitkälle, varsinkin kun koitin tehdä vaatteet sellaisiksi, että niitä voi yhdistellä keskenään. Jostain syystä Kenin vaatteiden tekeminen ei kuulu ihan lempparipuuhiini, vaikka Barbien vaatteita teen mielelläni. Mistähän sekin johtuu? Olisiko takana ihan sama juttu kuin yleensäkin miesten vaatteiden tekemisessä...? ;) Yllättävän kauan näissä menee, jos ottaa huomioon vaatteen koon. Pientä näpertelyä ja paljon langanpäitä, joita ei tahdo mahtua päättelemään juuri minnekään, mutta lopputulos on kuitenkin vaivan arvoinen. Ainakin minä olen näihin tyytyväinen, toivottavasti toimivat myös leikeissä. :)

(Kummitytön äidille tiedoksi, että koitan saada nämä kummitytön nimipäivään mennessä postiin. :) )

Mukavaa sunnuntaipäivää!

 

5 kommenttia:

 1. Vautsi vau mitkä kuteet komella nuorella miehellä!

  VastaaPoista
 2. Makeita vaatteita olet isi-barbielle tehnyt! Kärsivällisyyttä tuo kyllä vaatii...

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt sopii Kenin pasteerailla vaikka missä, kun on tuollainen garderoopi! ;)

  VastaaPoista
 4. Ken on luonut vaattehet, upeat, kaunihit... =) On Mari tehnyt sen!
  Kyllä Kenin nyt kelpaa!

  VastaaPoista
 5. No jopas on Ken saanu vaattehia kaunihia. Mua nauratti tuo sun aasinsilta tuohon lauluun. :) Ja kyllä mä ainaki klikkasin kuvan isommaks. ;)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)