Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2012

100 vuotta

Päivän suurin ongelma on keksiä jokin neule, jota voi tehdä 3 tuntia 15 minuuttia pimeässä 3D-lasit päässä. :)


Vuonna 1998 kävin katsomassa tämän elokuvateatterissa - siinä vanhassa Oulun Formiassa, jonka paikalla nykyään on Halonen - peräti kaksi kertaa, molemmilla kerroilla paikka eturivissä. VHS-videon ja ison julisteen sänkyni yläpuolelle ostin samana päivänä, kun se videona ilmestyi. Kuinkahan monta kertaa sekin minulla silloin aikoinaan videolaitteessa pyöri...? Ja DVD tästä löytyy myös hyllystä. Pahin villitys meni ohi muutamassa vuodessa, mutta nyt on ehdottomasti päästävä katsomaan tämä myös kolmiulotteisena, ja varsinkin juuri tänään 15.4.2012. No okei, myönnetään, menen vain kuolaamaan Leonardoa. :D Aikoinaan sain ystävältäni 21-vuotislahjaksi Leonardo-kirjan... (ne olikin viimeiset synttärini sinkkuna, seuraavana synttärinäni olin jo kihloissa ja häitä suunnittelemassa) No, onneksi ajatus Leonardosta nykyisessä muodossaan palauttaa minut varmasti maan pinnalle. :)

Ja se neule on ehdottomasti oltava matkassa! :)

Mukavaa sunnuntaipäivää! :)

 

5 kommenttia:

 1. Hei. Kiitos osanotosta!

  Muistin juuri, että pitää käydä "ilmoittamassa" tunnustuksesta, mutta olit jo ehtinyt bongata sen! ;oD

  Mulle oli muuten Amadeus aikoihaan se THE elokuva, johon hurahdin kertakaikkisesti, aloin jo kuuntelemaan klassista musiikkia sen jälkeen..

  VastaaPoista
 2. Pirjo-Riitta: Mulla taas kolahti aikoinaan yläasteiässä West Side Story, minkä jälkeen olen ollut armoton musikaalien ystävä. Ei Titanic sentään vie voittoa WSS:lta eikä muutamalta muultakana musikaalielokuvalta. WSS:n olen nähnyt teatterissakin pari kertaa (siis näyttämöversiona) ja elokuvan monta kertaa useammin kuin vaikkapa tuon Titanicin. :) Amadeuksenkin olen nähnyt aika monta kertaa.

  VastaaPoista
 3. Hih, nautinnollista leffailtaa! Itse kävin tuon katsomassa -99 ollessani viimeisilläni raskaana. Ensimmäinen ongelma oli, miten selvitä yli 3 tuntia pissaamatta. :-D Ja sitten siellä leffan loppupuolella vollotin suureen ääneen niitä meressä kelluvia äitejä vauvoineen. Mieheni oli äärimmäisen nolona, kun en kerta kaikkiaan voinut hillitä sitä raskaushormonien buustaamaa itkua. Sen jälkeen en ole uskaltanut samaa leffaa uudelleen katsoa, jospa nyt olisi jo aika!

  VastaaPoista
 4. Sirpa: Kiitos, paitsi ei leffaILTAA vaan leffaPÄIVÄÄ. :) En mää jaksa mitään iltanäytöstä, näin perheelliselle päivänäytös on parempi. Oonkin tässä just lähdössä, tunnin päästä se on jo alkanut. Mulla oli tuo pissaongelma Kaksi tornia -leffassa, vaikken ollut edes raskaana... mää kun käyn normaalitilassakin puolen tunnin - tunnin välein vessassa. Silloin alkoi pissattaa jo 20 min jälkeen, ja olin vielä juonut 0,9 litran pepsin ennen leffaa. Saa nähdä, miten tänään käy. :) Nenäliinoja on tasku täynnä. :)

  VastaaPoista
 5. Mulla kolahti 13-vuotiaana Sound of Music, taisin pakottaa Saminkin katsomaan sen... XD Titanic käytiin katsomassa 3d:nä pääsiäisenä, ja itkeä piti edelleen. Katsoin sen aikanaan Tampereella (joko heti 1997 tai 1998) ja sen jälkeen oli kauan Leonardo-juliste vessan ovessa. Joskus ostin Ärrältä elokuvan spesiaali-vhs:nä, jonka mukana tuli jotain filmipaloja elokuvasta tms, mutta se vei niin tuhottomasti tilaa (oli normaalia vhs:ää isompi laatikko), että annoin sen eteenpäin. Pitäisi varmaan etsiä jostakin dvd:nä...

  Luin muuten yleisönosastosta eilen, että elokuvan tarina olisi suora kopio jo 1912 ilmestyneestä suomalaisesta romaanista Titanicin perikato. Siinäkin esiintyy rikas tyttö, huonoa onnea tuova timantti ja köyhä poika - joka kirjassa tietysti on suomalainen!! Oliskohan Mikko Leppilampi mennyt täydestä Leonardon tilalla...

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)