Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2012

Myssykaksoset

Bussimatkoilla ja lääkärin odotushuoneessa maanantaina ja tiistaina tuli taas virkattua pari sytomyssyä, toinen syntyi maanantaina ja toinen tiistaina. Taas kerran oli sellainen tilanne, että sunnuntai-iltana viimeistelin innoissani tilkkupeittoa ja sitten juuri ennen nukkumaanmenoa tajusin, että jokin käsityö pitäisi olla maanantaiaamuksi käsilaukkuunkin, joten sinne vaan taas ensimmäinen käteen osunut myssylankakerä ja virkkuukoukku. Tätä varten hamstrailen niitä sytomyssylankoja alennuksesta, koska sillä takaan, että minulla on satavarmasti ainakin jotain mukaanotettavaa käsityötä, jos kotona sattuukin olemaan keskeneräisenä jotain ei-niin-kauhean-hyvin-käsilaukkuun-mahtuvaa, kuten melkein valmis tilkkupeitto. ;)

Sytomyssyt 2 kpl
Tehty ajalla: 19.-20.3.2012
Malli: Matleenan myssymalli vähän muokattuna vähempireikäiseksi
Lanka: Novita Puro Batik roosa-persikka (826)
Langankulutus: 45 g per myssy eli yhteensä 90 g
Virkkuukoukku: 4,5 mm
Koko: 55 cm molemmat
Muuta: Oysiin

Näistä tulikin varsinaiset myssykaksoset, mutta ei kuitenkaan identtiset, sillä kumpikin on aloitettu vähän eri väriraidan kohdalta, samasta kerästä kuitenkin ja samalla silmukka- ja kerrosmäärällä.

Olen saanut muutakin valmista aikaan, tehnyt vaihteeksi yhden pienen pojan ikionnelliseksi virkkaustyölläni. Näytän sen kuitenkin vasta huomenna, koska silloin on sen "virallinen julkistuspäivä". Jos olette seuranneet tietyn kotimaisen pelivalmistajan uutisointia, niin varmaan arvaattekin, mikä se käsityöni on. :) Mutta siitä sitten huomenna...!

 

5 kommenttia:

 1. Täällä on sama juttu, että aina pitää olla joku käsilaukkukokoinen käsityö tekeillä työmatkoja varten. Ja mielellään virkkaus, niillä terrorisoi kanssamatkustajia huomattavasti vähemmän kuin pitkillä neulepuikoilla:)Pitääkin tulla huomenna kurkkaamaan, että onkohan sulla jääkuutiolintu jemmassa..?

  VastaaPoista
 2. On sulla kohtalaisen hyva valmistumistahti! Kumarrus!
  t: Tarja

  VastaaPoista
 3. Kivat kaksoset! ;) Tuttu ilmiö minullekin tuo ei identtiset myssykaksoset Puro Batik-kerästä.

  VastaaPoista
 4. Kivat myssykät.
  Hymy ol herkässä lukiessani röyhelöhuivihirvitys kokemuksiasi ;) Itse kun sitä tein, heitin keskeneräisen tekeleen käsistäni rahille kipasten keittiöön välillä. Takas tullessa ihmettelin kun ei huivista ollut tietookaan. Lattialla lojui vain kasa "pudonneita silmukoita" :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)