Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 28, 2011

Kirjanmerkki

Sain valmiiksi kirjanmerkin miehelleni.

Vervaco: Buddha-kirjanmerkki
Tehty ajalla: 17.-28.12.2011
Malli: Vervaco Bokmärken Asiaska -pakkaus (sisältää vielä toisenkin kirjanmerkin)
Kangas: 14 ct valkoinen aida
Langat: Pakkauksessa DMC 24 väriä
Pistot: Risti- ja jälkipistot
Koko: 6x20 cm, 27x102 pistoa
Viimeistely: Kirjanmerkiksi
Muuta: Miehelleni

Aiemmin olen maininnutkin, ja kuvan kirjoista voi huomata, että mieheni on kiinnostunut buddhalaisesta filosofiasta. Siksi onkin mitä mainiointa, että hän voi nyt käyttää lukemiensa kirjojen välissä ihan aiheeseen liittyvää kirjanmerkkiä. :)

Minulla itselläni on vain yksi ihan neutraali kirjanmerkki, hardangerilla kirjottu. Voisihan sitä itsellekin tehdä useampia kirjanmerkkejä aina kirjan aiheeseen liittyen. Romantiikkaan jotain hempeää, jännitykseen jotain veristä, historiaan jotain vanhanaikaista... Ehkä se yksi neutraali kuitenkin palvelee kaikkia aiheita sopivasti, varsinkin kun minulla ei yleensä ole menossa kuin yksi kirja kerrallaan (tai sitten yksi luettava ja yksi äänikirja, joista jälkimmäinen ei kaipaa kirjanmerkkiä).

Kiitos kommenteistanne ja mukavaa viikonjatkoa! :) Minä olen ollut edelleen hyvin, hyvin väsynyt kommentoimaan, vaikka käyn kyllä lukemassa blogejanne ja ihailemassa käsitöitänne. Mukava huomata, että täälläkin jaksaa sentään aina joku käydä kurkkimassa, kiitos siitä! :)


9 kommenttia:

 1. Kaunis kirjanmerkki !

  Tykkään tosi paljon tästä sinun uudesta sivupohjastasi :)
  Osaisinpa itsekin tehdä oman !!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kirjanmerkki (vaikka itse en buddha-aiheesta välitä). Minullakin on tarkoitus tehdä ainakin pari kirjanmerkkiä ystävänpäiväksi ja olishan se kiva itsellekin tehdä, minulla on nyt ystävältä saatu kortti ja sellainen magneettiklipsu sitä virkaa hoitamassa;)

  VastaaPoista
 3. Tuopa onkin kaunis merkki kirjan väliin,voi jopa unohtua sitä ihailemaan,ettei muista lukeakaan :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon valmiista työstä! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kirjanmerkki. Olen huomannut, että tuollaiset kirjotut kirjanmerkit on parhaita, koska niiden tekemiseen on käyttänyt sen verran aikaa, että niistä pitää huolta ettei ne mene hukkaan.

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Ja hieno uusi pohja :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)