Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Kerkesin

Sainpas vielä yhden käsityön tälle vuodelle valmiiksi, vaikka tiukille meni. Tänään päivällä oli muuta puuhaa, ja tarkoitus oli alkuillasta lueskella blogeja ja neuloa sukka valmiiksi, vaan innostuin sitten vielä tässä askartelemaan pari korttia illansuussa. Vaan sitten pistin puikkoihin vipinää, ja sukat valmistuivat klo 19:22 eli varsin hyvin vielä vuoden 2011 puolella. :)

Ruotosukat
Tehty ajalla: 27.-31.12.2011
Malli: Novita Sukkalehti 2011 nro Ä
Suunnittelija: Minna Metsänen
Lanka: Novita 7 veljestä Raita sateenkaari (822) + luonnonvalkoinen (010)
Langankulutus: 132 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 38/39 (itselle)
Muuta: Muokattu naisen kokoon (44-45 silmukkaa) + varsi on yhden mallikerran pidempi

Sukista ei voi sanoa muuta kuin että tykkään! :) Sateenkaari-Raita-lanka on edelleen ihaninta, mitä Novita on koskaan maailmaan tuottanut, ja yhdistettynä luonnonvalkoiseen se on minun mieleeni. Sukkamalli on ehdottomasti Novitan Sukkalehden parhaimmistoa, ja oli helposti muunnettavissa myös naisen kokoon.

Sukat tosiaan valmistuivat tämän illan aikana, mutta saa nähdä, ehdinkö rustata tänne enää joulukuun ja koko vuoden raportteja. Nyt täytyy laittaa jälkikasvu kiireenvilkkaa untenmaille ja tehdä itsekin iltatoimet, ja sen jälkeen koitan vielä päivitellä noita tuikitärkeitä raportteja. Siinäpä se loppuvuosi sitten vierähtääkin, tarkoitus kun on kuitenkin itsekin mennä melko pian tästä jo unten maille, että ehtii vielä nukkua yöunia tämän vuoden puolella. :) Joten jos niitä raportteja ei sitten kuulukaan, niin tiedätte minun vetelevän sikeitä. ;) Mutta palataan tänä vuonna tai ensi vuonna, samanlainen päivähän se huominenkin on.

5 kommenttia:

 1. Enpä lainkaan ihmettele että olet tyytyväinen sukkiin.
  Ne on ihanat, niinkuin lankakin.
  Hyvää Uutta Vuotta 2012!

  VastaaPoista
 2. Onpa nätit. Tuo kirkasvärinen kuviolanka tulee hyvin esiin luonnonvalkoisen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat!
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)