Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, marraskuuta 14, 2011

Piikkejä päähän

Siileily jatkuu. Tällä kertaa ei kylläkään enää ihan siilin hahmossa, mutta siilimäisissä tunnelmissa kuitenkin.

"Siilipipo"
Tehty ajalla: 13.-14.11.2011
Malli: Oma
Lanka: Novita 7 veljestä ruskea (653), Red Heart Las Vegas ruskea (101)
Langankulutus: 61 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 8-vuotiaalle
Muuta: Kummitytölle. Toivottavasti mahtuu. 


Isoin siilisetti eli noin 130-senttiselle/8-vuotiaalle tarkoitettu sai kolmannen osansa, jossa siiliä ei ole muuta kuin tuo ruskea väri ja vähän karvalankaa seassa. Mutta sopii yhteen siililapasten ja -kaulaliinan kanssa. Pistin setin jo pakettiin, johon olen myös tällä kertaa erityisen tyytyväinen, sillä jotenkin tuo voimapaperi ja kortin seepiaväritys sopii tähän siiliteemaan, oli ruskea sitten saajan lempiväri tai ei. Toivottavasti muistan sitten pistää tämän ensi viikon alussa postiin... :) Ja toivottavasti mahtuvat saajalle - olen koittanut omalle esikoiselleni näitä aina sovittaa, kun kummityttö on serkkuaan vain puolisen vuotta vanhempi, niin kuvittelisin heidän olevan kutakuinkin samaa kokoa. Neuleet onneksi antavat aina vähän periksi, jos ei satu ihan kohdalleen koko, ja lapsethan joka tapauksessa kasvavat vauhdilla.

Joudun varmaan vielä jatkamaan siilineuleita, sillä sain tuon pipon valmiiksi influenssarokotusjonossa, eikä mukana ollut muuta kuin ruskeaa lankaa, niin ei auttanut muu kuin laittaa taas yhdet siilit puikoille. Tällä kertaa itselleni "työkaluiksi".

Mukavaa tätä viikkoa! :)


8 kommenttia:

 1. Ollaanpa täällä nyt piikikkäissä tunnelmissa!!

  VastaaPoista
 2. No nyt on sarja täydentynyt. Ja upea setti tuloksena :)

  VastaaPoista
 3. Hieno setti! Neuleet onneksi antavat periksi, mutta virkkaus ei anna. Onneksi kummitytöllä on pikkusisko, joka saa liian pienet virkkaukset:)

  VastaaPoista
 4. olipas kauniin värinen siilipipo :)

  VastaaPoista
 5. Hieno piikikäs setti! ;) Täälläkin silitehdas pyörii, tosin ei minulla vaan tyttärellä. Sen tuotanto tosin keskittyy vain lapasiin.

  VastaaPoista
 6. Voihan siililapanen sentään; ne on hienot! :)

  VastaaPoista
 7. Upea setti ja varmasti mieluinen lahja! Ja suloisen pupu-pipon olet suunnitellut.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Luin kommenttisi. Ja minulle tuli heti parempi fiilis. Olet oikeassa.
  Me lähdetään huomisaamulla Huvitukseen Pojan kuntoutukseen. Yritän iloita siitä, että saan siinä kuntoutuksen sivussa olla "täysihoidossa" viikon, ei tarvitse siivota eikä laittaa ruokaa eikä murehtia eteenpäin vaan yrittää löytää apua tämänhetkisiin asioihin :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)