Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, lokakuuta 25, 2011

Tiedotus

Tervehdys täältä leirin keskeltä!

Tenavat ovat pihalla juuri suunnistamassa muiden työntekijöiden kanssa, joten livahdin tänne toimiston puolelle kurkkaamaan sähköpostit. Hassua, että täällä korvessakin toimii samat tunnukset koneelle kuin työpaikalla... en välillä kykene käsittämään näitä tietoteknisiä ihmeellisyyksiä. :)

Ihan vain sähköpostiani tulin koneelle kurkkimaan, ja huomasin, että olin saanut pyynnön liittää blogiini pienen tiedotuksen meneillään olevasta keräyksestä. Siispä tässä copypastella ote saamastani sähköpostista:

---

Neulekeräys katulasten hyväksi!

Hyväntekeväisyysjärjestö Ohi Älä Käy ry on käynnistänyt neulekeräyksen vähäosaisten lasten hyväksi! Neulo lapasia, pipoja tai kaulahuiveja joulukuussa järjestettäviin myyjäisiin – tyyli on vapaa. Yhdistys ottaa vastaan myös muita käsitöitä. Pääkaupunkiseudulla ja Turussa pidettävien joulumyyjäisten varoilla viedään jouluksi ruoka-avustusta Viron lastenkoteihin, katulapsikeskuksiin ja köyhiin perheisiin.

Neuleet ja muut käsityöt pyydetään lähettämään keräyksen sivuilla olevaan osoitteeseen 30.11.2011 mennessä.

Kaikille osallistuneille yhdistys tarjoaa etusetelin käsityöliikkeeseen!

Myyjäisten pitopaikka- ja aika tullaan tiedottamaan yhdistyksen kotisivuilla.

Keräyksen tuotto julkaistaan joulumyyjäisten jälkeen yhdistyksen sivuilla ja joulun jälkeen yhdistys kertoo matkakertomus -osiossa joulukuun avustusmatkasta.

Humanitäärinen yhdistys Ohi Älä Käy ry on rekisteröity vuonna 2004.

Lisätietoa neulekeräyksestä: www.katulapsiapu.fi/osallistu.html#4
Tapahtuma facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=219528191447435

---

Eli siitä vaan osallistumaan, ken tuntee siihen vetoa.

Mukavaa viikon jatkoa! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)