Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Hjälpa mig!

Edit: Ei enää hätää. :) Ks. myös tekstin lopussa edittiä.

Aaaaapu-va!

Nyt on hätä ihan todellinen. Tekeillä olevaan - likipitäen valmiiseen! - jakkuun tarvitaan ohjeen mukaan vihreää (tai neliöitä/jakkua reunustavaa) lankaa 200 g. Ostin lankaa aikoinaan 300 g, mutta sekään ei riitä, vaikka teen täsmälleen ohjeen mukaan! Nyt siis kaipaan ihan kipeästi Novita Nalle Aloevera vihreää (348), eli sitä tämän vuoden kevään värikartan lankaa. En tarvitse sitä paljoa, arviolta joku 20 gramman nöttönenkin voisi auttaa saamaan jakun loppuun. Mutta asialla olisi sikäli kiire, että haluaisin saada jakun päälleni ensi viikonloppuna. :)

Yritän vielä metsästää, mutta olen tosiaan kiertänyt jo Oulussa Anttilan, Somikin, Citymarketin ja yhden S-marketin, tarkistanut Novitalta ja Tapion kaupasta, eikä missään sitä ole. Vielä on kyllä tarkastamatta ihan kotini lähellä olevat kaupat eli Tokmanni ja Halpa-Halli, mutta Tokmannille en ehdi tänä iltana enkä todennäköisesti huomennakaan, koska se menee kiinni jo kahdeksalta, Halpa-Halliin aion vielä yrittää iltakahdeksan jälkeen, kun palaan töistä (nyt siis ruokatauolla).

Mutta siis kaiken varalta pyydän jo apua kanssaneulojilta. Jos sinulta löytyy tuota Nallea, niin pistätkö mailia marska_77@yahoo.com. Kiitos! :)

Edit illalla myöhään:

 
Kiitos teille ystävällisille, jotka olitte valmiita luopumaan omasta Nalle-nyssäkästänne minun jakkuni vuoksi! :) Kävi kuitenkin tuuri, että kun kotiin palatessani jalat rakoilla vielä laahustin tuohon lähikauppaan eli Halpa-Halliin, niin siellä oli kuin olikin yksi ainokainen kerä tätä kaipaamani vihreää odottamassa. Ei sitäkään meinannut sieltä ensin löytää, mutta minähän olen tunnettu taidostani penkoa muiden kerien alta... ;) Saan siis jakkuni vielä tänä iltana valmiiksi! :)

2 kommenttia:

  1. Lähetin sähköpostia asian tiimoilta!

    VastaaPoista
  2. Olipa tukala tilanne. Usein käypi niin, että kun jotain oikein etsii ja etsii, niin viimeisestä paikasta sen löytää ja läheltä. Ihan sama juttu, jos kotona on jotain kateissa ja pengot koko päivän komeroita ja laatikoita, eikä vain löydy. Sitten päätät vilkaista paikkaan, jossa se etsimäsi juttu ei ainakaan ole ja ah soo, sieltähän se juuri löytyykin.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)