Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, elokuuta 22, 2011

Kiitos tunnustuksesta!

Blogimaailmassa on pyörinyt näitä palkintoja varmaan jo joka blogissa. Minä olen vähän ihmetellyt, että eikö kukaan muista tätä jakaa minulle, mutta onneksi Prusiluska pelasti päiväni ja nakkasi tunnustuksen tänne päin. :) Lämpimät kiitokset! :)

Se toinen tunnustus minulla on vielä saamatta, siis se jossa pitää vastata kolmeen kysymykseen. *vink vink* ;) Mutta tämä on oikeastaan kivempi, koska tässä on minun molemmat lempivärini ja vielä lempikukkanikin. 


Tunnustukseen kuuluu vastata kymmeneen kysymykseen:

1. Suosikkiväri: Vaatetuksessa kirkas turkoosi, sisustuksessa kirkas oranssi. Edellämainittujen lisäksi lemppareitani ovat pukeutumisessa kirkas ja lämmin pinkki ja kirkas vihreä - ja vastapainona luonnonvalkoinen. Sisustuksessa oranssin lisäksi vahvana keltainen, vihreä ja nykyisin myös jopa vähän punaistakin.Pidän nimenomaan kirkkaista ja puhtaista, mutta lämpimistä väreistä - mutta en murretuista enkä kylmistä sävyistä enkä mustasta tai vitivalkoisesta.

2. Suosikkieläin: En ole mikään erityinen eläinten ystävä, mutta kissat on ihan suloisia, siis niin kauan, kun eivät asu meillä. ;) Koiria pelkään ja inhoan, eli jos pitää valita, olenko kissa- vai koiraihminen, niin ehdottomasti kissa. Minusta löytyy myös sisäinen kissa: tykkään kehrätä ja leikkiä lankakerillä, viihdyn parhaiten kotona, olen yleensä hyvällä tuulella ja rauhallinen, mutta saatan ihan yhtäkkiä nostaa kynteni ja karvani pystyyn ja sähähtää. ;) Ristipistoaiheissa viehättää eniten Afrikan eläimet: norsut, seeprat, kirahvit - ja kaneja piirtelin ahkerasti muistiinpanovihkojen laitaan lukioaikana, ja nytkin juon rooibosta kutojapupumukista. :)

3. Suosikkinumero: 9. Muunmuassa siksi, että 9.9.99 sain kultaisen renkaan nimettömääni. :)

4. Suosikki alkoholiton juoma: Vesi. Juon sitä kuin sieni, taatusti yli päivittäisen 2-3 litran suosituksen. Aamulla ensitöikseni vetaisen vettä ehkä litran, päivän mittaan tyhjenee reissun päällä ainakin yksi litran juomapullollinen ja välillä tulee juotua vettä mukista/lasistakin. Ihan kraanavesi on parasta, mutta viimeaikoina olen opetellut myös juomaan uudelleen teetä, mutta mustaa teetä en edelleenkään uskalla käyttää, koska olen saanut siitä aiemmin vatsaoireita. Vihreää teetä aamulla, rooibosta illalla, ja ehdottomasti maustamattomana molemmat. Mutta vettä sekin on, hieman höystettynä vain. :)

5. Facebook vai Twitter? En käytä kumpaakaan. Facebookissa olin joskus monta monta vuotta sitten ihan sen alkuaikoina, mutta en kokenut sitä tarpeelliseksi, joten poistin tietoni, enkä ole sen koommin sinne kaipaillut. Twitteristä en ole kuullutkaan.

6. Intohimosi: Hah - varmaan luulette minun vastaavan käsityöt, mutta enpäs vastaakaan. ;) Kyllä se on ehdottomasti musiikki. Suurin intohimoni, työni, elämäntapani, luonnollisin tapani kohdata ympäröivä maailma. Olen etuoikeutetussa asemassa, kun minulle maksetaan palkkaa siitä, että teen sitä mitä rakastan eniten. :)

7. Saada vai antaa lahja? Nyt tulee tunnustus: en tykkää itse asiassa kummastakaan. Lapsille on ihan ok antaa lahjoja, mutta aikuisten kesken se on minusta vähän tyhmää. Lahjan vastaanottaminen on minusta aika kiusallista. Joku tällainen ei-materialistinen juttu, kuten tämä blogipalkinto, nyt vielä jotenkuten menettelee. ;) Jos on pakko valita, niin ehkä lahjan antaminen on kivempaa, kunhan ei tarvitse vastaanottaa vastalahjaa. ;)

8. Suosikkikuvio: Sydän.

9. Suosikkiviikonpäivä: Sunnuntai, koska yleensä meillä ei ole silloin mitään sovittuja menoja, eli se on perheen kesken vietettävä ollaan-vaan-ja-möllötellään -päivä. Mutta tykkään kyllä suunnattoman paljon myös ihan arkipäivistä kaikkine rutiineineen, eli voisin sanoa suosikkipäivikseni vaikka kaikki viikonpäivät. Sunnuntai on ehkä sellainen "erilainen" päivä, mutta tuskin kuitenkaan muita parempi. :)
 
10. Suosikkikukka: Gerbera, ja yleensä mieluiten oranssi tai keltainen. En kylläkään ole mikään kukkaihminen, koska en kykene elämään kovinkaan monen kukan kanssa samassa huoneessa - tai kukka ei kykene elämään minun kanssani. ;) Gerberan kanssa olen tullut ihan kohtalaisen hyvin yleensä toimeen, siinä ei ole edes voimakas tuoksu. Tykkään yleensä sellaisista "kukan näköisistä" kukista, eli sellaisista, jotka yleensä piirretään, kun käsketään piirtää kukka. Keskellä ympyrä ja sitten ympärillä kehänä terälehtiä. Siis kuten gerbera - tai päivänkakkara. Narsissi on myös kaunis kukka, luonnonkukista taas se päivänkakkara tai kissankello. Niin ja auringonkukka. Pakko myös kertoa inhokkikukkani, vaikka sitä ei kysytty, mutta se on ollut jo vuosikausia tulppaani, ja viime aikoina olen alkanut inhota ruusuakin, ties mistä syystä. Ehkä vain siksi, ettei se ole gerbera. ;)

Taisin vastata aika perusteellisesti. Mutta kun tätä tunnustusta on saanut odottaa viikkotolkulla, niin sitä kuulkaas ehtii yhtä jos toista tulla mieleen, jotka sitten kerralla purkautuvat tällaisena ryöppynä. ;)

Ja nyt tekemään sateenkaarijakku loppuun! :) Ihanaa tätä viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. No voi! Onneksi sait nyt tämän tunnustuksen! Olithan sen ansainnutkin. Minusta aina on kiva lukea postaustasi, koska kirjoitat pitkään ja harkiten! Siis: onnea!

  VastaaPoista
 2. Sullahan oli tosi mielenkiintoisia vastauksia. Tuollaisia on mukavampi lukea kuin vain lyhyitä yhden sanan vastauksia. Tämä oli oikeata bloggausta:)

  VastaaPoista
 3. Todella perusteellinen vastaus ja hyvin perusteltu myös. Oma lyhyt vastaus tuntuu aika tylyltä:)

  VastaaPoista
 4. Hauska oli lukea vastauksiasi. Ja kiva kuulla, että on muitakin joista lahjan saaminen on vähän noloa.

  VastaaPoista
 5. Sain eilen luettua pitkän pätkän kirjoituksiasi. Koko kesä on mennyt niin että on jäänyt kommentointi hyvin vähille. Jospa syksyllä olisi enemmän aikaa seurata taas säännöllisesti.

  VastaaPoista
 6. Onnea tunnustuksesta! Voi, kun mietin itse saatuani samaisen, että kenellä tätä ei ole vielä ollut. Olisin lähettänyt.
  Ihanat perustelut. blogiasi on kiva lukea, kun huomaa sinun RAKASTAVAN värejä.
  Itse tykkään väreistä ympärilläni, joskin vihreää pitää kuitenkin olla jossakin.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)