Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, kesäkuuta 24, 2011

KYH kuvallisena

Tuon edellisen postauksen KYH-listan laadittuani aloin tuumailla, että voisi kait sitä näistä keskeneräisistä KYHäilyistä ottaa tietysti kuvankin. Onhan tämä aika historiallinen tilanne, että meikäläisellä on näinkin monta käsityötä kerralla kesken, joten täytyy tämä hetki ikuistaa! Varoitus: kuva sisältää alastoman miehen. ;)


Kesken on siis enää kuusi, vaikka perjantai-iltapäivän listassa oli vielä seitsemän. Se seitsemäs kyllä näkyy tuossa kuvassa kuivumassa tärkkäyksen jälkeen, ja kuvassa on myös aiemmin tällä viikolla valmistunut ja tärkätty kippo, jonka laitoin vielä uudelleen tärkkiin, kun siitä oli toinen puoli jäänyt vähän pehmeäksi. Mutta ne siis ovat käytännössä valmiita. Muut keskeneräiset kuvassa ovat vasemmalta katsoen torkkupeiton tilkut, kaksi valkoista kippoa (molemmat teen samasta lankakerästä mutta eri päistä kerää), Kenin musta hääpuku, josta siis tekeillä vasta toinen lahje (siinä siis se alaston mies, joka osasi näemmä just sopivasti pistää kuvaan käden kriittisen paikan eteen ;) ), kuvan keskellä siskontytön tilaamat lämmikkeet (nekin tekeillä yhtä aikaa kerän molemmista päistä) sekä valkoinen kaitaliinantekele, johon tulee myös noita kukkasia. Tuliko siinä yhteensä kuusi? Ja ne kuivumassa olevat valmiit kipposet ovat tuossa Kenin molemmin puolin.

Ei muuta kuin jatkamaan hommia, jos vaikka saisi viikonlopun aikana jotain näistä esiteltyä valmiina ja ensi viikolla sitten loput. :)

1 kommentti:

  1. Tiirailin alemmas.. että missä se alaston mies on... mutta sehän olikin Ken :))
    Nuo kukat näyttää mielenkiintoisilta ja kauniilta :))

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)