Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Lauluja masusta maailman ääriin :)

Tällä kertaa postaukseni ei sisällä lainkaan käsitöitä. Pikemminkin hengentuotoksia. :) Vaikka on näiden eteen vaadittu vähän käsilläkin tekemistä, ainakin sormilla näpsyttelyä.

Joku saattaa hämärästi vielä muistaa, kun noin vuosi sitten juhlistin voittoa sävellyskilpailussa. :) Palkintorahat tulivat ja menivät aikanaan, mutta rahaakin suuremmat ilonaiheet jatkuvat yhä ja toivottavasti vielä tästä eteenkin päin. Tänään sain postissa kotiin jotain hyvin sydäntälämmittävää:


Ihka uusi kirja täynnä ennenjulkaisemattomia lastenlauluja, yhteensä 35 kappaletta. Laulut on siis koottu sävellyskilpailuun lähetetyistä teoksista, vaikka näyttää siellä olevan joukossa muutama, jotka eivät taatusti ole kilpailussa olleet mukana (mm. tuomariston puheenjohtajan teoksia ;) ). Ehdin aamupäivällä pimputella ja laulella laulut läpi, ja olen ihan innoissani, sillä uusia lauluja olen työhöni kaivannutkin! :) Ensivaikutelman perusteella voin tätä suositella kaikille, jotka työskentelevät lasten parissa! Eikä tämä ole maksettu mainos, sillä itsekin jouduin tästä omasta kappaleestani pulittamaan normaali(jäsen)hinnan, samoin kuin niistä parista muustakin, jotka tilasin samoilla postikuluilla. :)

Paitsi että tässä on minulle 32 uutta laulua, on tässä myös kolme minulle erittäin tuttua:
Kyllähän tuon oman nimen näkeminen painetussa ja julkaistussa teoksessa on ihan mieluinen asia. :) Varsinkin, kun se tapahtuu ensimmäistä kertaa.

Nyt, kun olen päässyt viimein vilkaisemaan, miten tasokkaita lauluja siihen kilpailuun vuosi sitten lähetettiin, niin tuntuu entistä isommalta jutulta se, että minun lauluni valittiin parhaimmiksi. Mikä tahansa näistä olisi voinut voittaa, tässä on oikeasti hyviä biisejä! :) Eikä tätä mainosta ole edelleenkään maksettu, olen vain niin innoissani...! ;)

No niin, ja kun mainostamaan alettiin, niin laitetaan vielä linkki tilauspaikkaan. ;)

Voi olla, että tämä tarina vielä jatkuu... ehkä jo lähitulevaisuudessa. :)

Musiikillista maanantaita! :) Minä lähdenkin kohta töihin laulattamaan vanhoja lauluja, kun en vielä ehtinyt ihan näitä kaikkia uusia ulkoa opiskella... ;)

14 kommenttia:

 1. Onnittelut sävellysten ja sanoitusten julkaisusta!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, onnea vielä!! Siitä se lähtee....... ;)

  VastaaPoista
 3. Vautsi! Tää musiikki on aihe, josta en mitään ymmärrä, mutta hieno juttu, että olet saanut omia lauluja julkaistuksi. Niistä on varmasti iloa monille!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea Mari! Hienoa, hienoa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Iloitsen kanssasi Mari! :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut minultakin, niin sitä pitää.

  VastaaPoista
 7. Lämmin onnittelu, upea saavutus.

  VastaaPoista
 8. Onnea, tämä on hieno saavutus! - Pistäpäs nuotteja jonoon ja tee joku "iskelmäkin", niin minäkin saisin soiteltavaa ;). - Lastenlauluilla kun ei meillä ole enää juurikaan kuuntelijoita. - Tai no, okei, jos virren säveltäisit (ja sanoittaisit), niin kyllä minä sitäkin sitten pimputtelisin...

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)