Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

Pe-su

"Lomaprojektini" osat 1-3/10 ovat valmiina, siis tämän viikonlopun perjantai-lauantai-sunnuntai -osalta:


Toistaiseksi on mennyt suunnitelmien mukaan, eli yksi päivässä on valmistunut näitä joulukalenterin "luukkuja". Nämä luukut ovat joulukuun 16., 17. ja 18. päivä ripustettavia. :) Vähän olen kyllä joutunut itseäni potkimaan, että olen saanut pidettyä sormeni lomaprojektissa, eikä tässä sitten ole muuta ehtinyt tekemäänkään kuin joko pistelemään tai sitten puuhaamaan kotitöitä - levollekin on pitänyt jättää aikaa nyt kun siihen on mahdollisuus. :)

Otsikko pe-su viittaa tietysti näihin pistelypäiviin perjantaista sunnuntaihin, mutta pe-suun liittyen pakko kertoa, että kävimme koko perhe tänään ylimääräisellä "pesulla", kun tutustuimme uuteen Raatin uimahalliin - vanha purettiin kokonaan ja uusi ainakin ulkoapäin samannäköinen rakennettiin tilalle. En tullut koskaan siinä vanhassa hallissa käyneeksi, mutta tämä uusi ainakin oli mukavan kotoisan oloinen ja rauhallinen paikka. Tekniikkaakin oli hyödynnetty uudessa rakennuksessa, ja näin ensikertalaisena piti kysyä yhtä jos toistakin apua, että ylipäätään selvittiin altaalle. Hauskaa meillä ainakin oli! :) Ja minäkin kokeilin ensimmäistä kertaa eläissäni vesijuoksua, vaan taidan tykätä perinteisestä uimisesta enemmän, kun pääsen sillä keinoin nopeammin eteenpäin... ;)

Pistely on jättänyt neulomisen alleen, mutta kun sunnuntaipäivän pistelytinki tuli täyteen, niin ehdin tässä illan päälle vielä vähän neuloakin. Enää olisi jäljellä taas neulan käteen ottaminen ja lankojen päättely, sen jälkeen saatan saada tännekin jotain valmista näytettävää. :)

Hyvää alkavaa viikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. suloisia kuvia kalenteriisi :)

  VastaaPoista
 2. Söpöjä luukkuja! Minä taas tykkään vesijuoksusta, kun siinä ei tule niska kipeäksi samoin kuin perinteisessä uinnissa (väärä tekniikka).

  VastaaPoista
 3. Jälleen niin suloisia ja viehättäviä kalenterin luukkuja!

  VastaaPoista
 4. Tuosta kalenterista tulee kyllä äärimmäisen nätti. Kateellinen oon ;)

  VastaaPoista
 5. Onpa suloisia pistelyitä!

  Tuon kokoisia pistelytöitä minäkin ehkä malttaisin tehdä... on jo niin monia vuosia edellisistä pistelyajoista. Miksiköhän se pistely onkin jäänyt?? Taisi loppua huushollista seinätila - mutta pöytäliinoja voisi taas tehdä, kun vanhat alkavat olla aika "käytetyn näköisiä".. :D

  VastaaPoista
 6. Söpöjä joulukalenterin luukkuja. Uinti on kivaa, vesijuoksua mie en ookaan koskaan kokeillut. Voisin toki kokeillakin, mut luulen pitäväni uinnista enemmän.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)