Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, elokuuta 11, 2010

Margaretha

Joku ehti jo kommenteissa kysellä tässä hiljattain, onko minulle tullut jo Margarethan kuvastoa.


No nyt voin sanoa, että on tullut. :) Vaikka eipä taida tilausta lähteä tästä kuvastosta. Yksi ihan kiva seinävaate oli niissä ale-lipareissa, mitä tuli kuvaston mukana, mutta siinä on minun makuuni liian harva kangas, niin jää varmaan sekin hankkimatta. Toisekseen minulla nyt on tässä muutamaksi vuodeksi eteenpäin kyllä pistelemistä ihan riittävästi, että varsinaista pistelytyön tarvetta ei ole. ;) Kun ehtisi tekemään nuokin, mitä kaapissa odottaa... keskeneräisistä puhumattakaan. :)

Edellisen päivityksen jälkeen olen pistellyt joulukalenteria eteenpäin, laitan siitä lähipäivinä taas kuvaa. Luultavasti myös jotain valmistunutta neulerintamalla on tulossa tänne blogiin tulevien päivien aikana, sillä jo pitkään työn alla ollut tunika alkaa olla loppusuoralla. Muutama kerros vielä hihoja ja sitten ompelupuuhiin! Pikkutöitä voisi tietysti välillä tehdä, että jotain valmistuisikin, mutta nyt on vain näitä isompia tekeillä, jotka eivät meinaa valmistua, vaikka kaiken joutohetkensä vääntäisi silmukoita niin että ranteetkin alkavat olla kohta kipeänä. ;)

Esikoinen aloitti tänään eskarinsa - meillä on jo iso poika! :) Mitään suurta muutosta hänelle ei sinänsä nyt tullut, siirtyi vain päiväkodissa alakerrasta yläkertaan. :) Kuopus aloittaa sitten ensi viikolla oman päiväkotiuransa, kovasti hän jo kyselee eikö jo pääsisi päiväkotiin... että kaikenlaista uutta ja ihmeellistä tämä orastava syksy tuo tullessaan, itsellänikin on taas uusia haasteita pian edessä. :)

Mutta nyt lähden paistamaan pinaattilättyjä! :) Kepeää keskiviikkopäivää! :)

7 kommenttia:

 1. Ota löysin rantein!
  Ja pinaattiletuthan onkin hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. Niin se aika rientää! Pian teilläkin on vietetään esikoisen nelikymppisiä! ;DD Hyvää alkavaa taivalta pienillesi! :)

  VastaaPoista
 3. Voi, ovathan pojat kovin pieniä vielä:) Meillä kun ovat jo 23 ja 18. Onnea kuitenkin molemmille uusiin juttuihin.

  VastaaPoista
 4. Etten minä olisi vain maininnut sulle tuosta kuvastosta (muistaakseni) :/

  Näin se aika rientää ja lapsukaiset kasvaa, mutta me itse vain vanhetaan :D

  Ja ihanaa kun meilläkin on nyt satanut ja sää hieman viilentynyt.......

  VastaaPoista
 5. Meillläkin alkaa eskari ensi viikolla. Koulun puolella tosin ja se vähän jännittää.

  VastaaPoista
 6. Eihän sitä aina joka lehdestä sopivaa mallia löydy. Välillä tuntuu että on vanhan toistoa :)

  VastaaPoista
 7. Kivaa esikoulutaivalta teidän eskarilaiselle: vaikkei käytännössä isoa muutosta tullutkaan, kyllä status on eskarilaisella jo ihan eri :).

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)