Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, syyskuuta 05, 2010

Käsityökirppis - ALE -50%

Voi voi, eikö nämä loput käsityökirppikseni tavarat kelpaa kellekään? Kelpaisiko, jos laittaisin -50% alen? :)

Maria Ullvin: TYYNYT JA LIINAT KODIN PIRISTEENÄ
Kustannus-Mäkelä Oy 1999
44 sivua
Kovakantinen
Kieli: Suomi
HINTA: 8 e ALE 4 e + postikulut 2,80 e (= 10,80 e 6,80 e) VARATTU!

"Kodin ilmettä on hauska ajoittain uudistaa. Se onnistuu pienilläkin keinoilla. Ehkäpä uudet koristetyynyt sohvaan ja tuolinpäälliset, jotka sointuvat verhoihin tai pyöreä pöytäliina, jonka reunaa koristaa kaunis röyhelö. Tuntuuko niiden tekeminen vaikealta? Tässä kirjassa on ohjeita ja vinkkejä moniin käyttökelpoisiin malleihin, joita on helppo tehdä itse. Kirjassa neuvotaan miten tyynyihin ommellaan koristereunoja, applikaatioita, tupsuja ja nappeja, miten tehdään irrotettava ja pestävä tuolinpäällinen röyhelöllä tai ilman sekä miten ommellaan pyöreitä ja suoria pöytäliinoja erilaisin koristein. Tikattujen tablettien ja silityslaudan suojuksen teko käyvät kädenkäänteessä. Ohjeita soveltamalla voi myös suunnitella omia malleja."
(teksti lainattu kirjan takakannesta)

Tätäkin kirjaa olen vain harvakseltaan selaillut, eli uudenveroinen on, vaikkakin "vanha". Mallit ovat kyllä ihan ajattomia! Kirjaa ei taida nykyisin saada enää mistään, eli eräänlainen harvinaisuus tarjolla! :) 

  Lauren Turner: THE GLORIES OF CROS STITCH
Over 25 designs celebrating the beauty of our world
Cima Books 2000
128 sivua
Kovakantinen
Kieli: Englanti
HINTA: 15 e ALE 7,50 e + postikulut 4,30 e (= 19,30 e 11,80 e) VARATTU!

"This exciting collection of original sampler designs, looks to both traditional influences - the garden, the home and nature - as well as contemporary - the heavens, astrology and the signs of the Zodiac. Each of leading cross-stitch designer Lauren Turner's vivacious and colourful samplers is accompanied by a large-scale chart with easy-to-read symbols, comprehensive instructions and each design is illustrated with beautiful, specially commissioned photography."
(teksti lainattu kirjan takakannesta)

Kirjan sisältö
 • Celestial spheres
 • House and home
 • Nature
 • The garden
 • Alphabets
Kirja on englanninkielinen, mutta mallit ja työohjeiden piirrokset niin selkeitä, että ilman kielitaitoakin pärjää tämän kanssa! Aiheena on Taivaankappaleet (aurinko, kuu, tähdet...), Koti (mm. kissoja ja koiria, taloja...), Luonto (kukkia, kasveja, eläimiä...), Puutarha (lintupönttöjä, mehiläispesä, kasveja...) ja Aakkoset (isoja ja pieniä aakkosmalleja sekä risti- että jälkipistoilla tehtäviä). Enimmäkseen mallit ovat "samplereita", eli niissä on kuvia ja tekstejä. Minusta tässä kirjassa onkin parasta nuo aakkosmallit, niitä olen tästä napannut useaan eri työhön.

Tätä kirjaa on käytetty jonkin verran juuri aakkosmalleihin, mutta päätin kuitenkin pistää tämän nyt tarjolle, vaikka onkin ollut minulle hyödyllinen kirja. Ulkoasultaan on uudenveroinen. Suomesta tätä tuskin saa, eli sikäli on varmastkin "harvinaisuus".

Stoney Creek Collection: Noah's Sub
Ristipistomalli (ei sisällä tarvikkeita)
HINTA: 8 e ALE 4 e + postikulut 1,05 e (= 9,05 e 5,05 e)

Upea ja iso ristipistotyö! Pistot ovat tässä ainakin kokonaisia ristipistoja, puolipistoja, jälkipistoja ja solmupistoja, saattaa olla muutakin. Ohjeet englanninkieliset. Lankojen koodit Anchorille, DMC:lle ja J&P Coatsille.

Tätä mallia en ole itse tehnyt, eli on ainoastaan maannut kaapissa pari vuotta koskemattomana. Etsii hyvää kotia itselleen. :) Tässä näkyy olevan hinta $14,95 ja esim. Casa Ceninassa tätä myydään n. 13 e:lla - minulta tämän saa hiukkasen edullisemmin. :)

---

Halutessasi ostaa jotain, jätä tämän postauksen kommenttilaatikkoon viestiä, mistä olet kiinnostunut, jolloin muut kävijät tietävät tämän tuotteen olevan sinulle varattu. Sen jälkeen laita minulle sähköpostia osoitteeseen: marska_77 at yahoo piste com , niin selvitellään maksu- ja osoiteasiat. Ja jos haluat ostaa useampia juttuja, niin pistän tietysti samaan pakettiin, niin menee vähemmän postikuluja.

Halutessasi voit pyytää lisäkuvia, jos esim. nuo kirjat mietityttävät, että millaisia malleja pitävät sisällään. Aika hyvin kyllä noista kansikuvista saa jo tyylin selville.

Tämän alemmaksi en sitten hintoja laske... ;)

Kiitos ja mukavaa uutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Lauren Turner: THE GLORIES OF CROS STITCH kiinnostaa mua. Otan yhteyttä! :)

  VastaaPoista
 2. Mäki olisin tahtonu just ton, mut koska se meni, niin mites sen ekan "tyynyliinakirjan" kaa on? Näytti ainaki vielä olevan vapaana.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)