Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, elokuuta 13, 2010

Joulukalenterin torstaimaraton

Taas tuli pisteltyä torstaipäivän aikana yhteensä neljä tuntia. Mitäpä muutakaan kuin joulukalenteria. ;)Tästä lähdettiin liikkeelle...


... ja päästiin juuri niin pitkälle kuin ennalta arvelinkin. :) Eli vasemmanpuoleisen reunuksen tummemmansiniset alueet tuli valmiiksi. Vielä pitäisi samanlainen sininen urakka tehdä peilikuvana oikealle puolelle, ja keltaiset tähdet noihin rakoihin, missä on jo tähdenmuotoiset aukot tuolla sinisen seassa. Sitten vähän jälkipistoja ympäri ja se ois sitten siinä. Plus vielä on kymmenen hahmoa tekemättä plastic canvasille. Vaikka pistelyaika nyt oleellisesti väheneekin taas syksyn myötä, niin elämme toivossa saada tämä käyttöön 1.12. :) Esikoinen tuumasi jo tänään, että he ripustavat sitten pikkuveljen kanssa vuoropäivinä tähän niitä hahmoja, ja pikkuveli saa ripustaa ensimmäisen. :) Tämän valmistumista odottaa siis koko perhe! :)


Hyvää viikonloppua! :)

9 kommenttia:

 1. Uskon vahvasti, että kalenteri valmistuu ajoissa ajan vähenemisestä huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Aikamoista vautia kalenteri valmistuu. Uskon että on valmistuu hyvissä ajoin. Nätti tuo tunika!

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän tuo ehtii valmistua ennen joulua! Ja onpa huomaavainen isoveli :-)

  VastaaPoista
 4. Niin reippaasti olet pistellyt, että eiköhän tuo ajoissa valmistu.

  Innolla sitä seurataan.

  VastaaPoista
 5. Paljon olet tehnyt! Ja ihana tunikamekko tuo alempi!

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää, ja nythän on vasta elokuu :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Kyllä tuosta kalenterista tulee ihana, olen seurannut sen valmistumista mielenkiinnolla.Olit kysellyt pannulappuni tekemisestä: ensin virkataan pohjaruudukko ihan kaksi ketjusilmukkaa ja pylväs. Sen jälkeen virkataan ketjusilmukoilla rimpsuja, jotka pujotellaan pohjaruudukkoon yhden ali, yhden yli sekä vaakasuoraan että pystysuoraan.

  VastaaPoista
 8. Voi,osaisinpa joskus aloittaa jouluvalmistelut näin hyvissä ajoin! - Kesälaitumilta palailen hiljalleen blogimaailmaan...Kiitos käynnistäsi ja kommentistasi.

  VastaaPoista
 9. Tuo tähtitaivas kruunaa kalenterin. Ihana on jo nyt.

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)