Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

tiistaina, heinäkuuta 20, 2010

Karvoja, pitsiä ja Jeesus :D

Pieni keskeneräisten käsitöiden päivitys.


Karvareuhkassa on valmiina nyt kolme palasta. 25% on siis valmiina, kun näitä tulee yhteensä 12 kpl. Ja kyllä tästä on haaveissa saada aikaiseksi neulottu ryijy, kuten useat ovat kommenteissa arvelleet. Kunhan nuo kaikki palaset ovat joskus valmiina, niin täytyy sitten sommitella, tehdäänkö yksi ryijy vai jaetaanko palat kahteen tai jopa kolmeen osaan. Sinisiä palasia tulee kolme, joten niistä saisi ainakin erikseen yhden ryijyn makkariin, keltaiset, oranssit ja vihreät voisi sitten sommitella omakseen. Mietitään...

Tuon karvareuhkan neulominen on tarkoitus olla minulla vain sellainen "välityö", ja muutenkin kolmen palasen jälkeen käteni kaipasivat jotain vähemmän karvaista, vähemmän muovista ja vähemmän yksinkertaista (karvaneliöt tehdään pelkkää ainaoikeaa), joten aloitin toisenkin vähän isomman neuleprojektin:


Pitsineuletta on nyt tekeillä Nallesta, pikkuhiljaa sitäkin. Jonain kauniina päivänä sen pitäisi olla sitten tuollainen tunikamekko parin vuoden takaisesta Novitasta. Tätä työstän varmaankin tässä tämän ja ensi viikon aikana uimahallin kahviossa, tänään tosin on isin vuoro istuskella siellä. Huomenna otan tämän ainakin neuletapaamiseen mukaan.

Viime yönä synnytin sitten Jeesuksen:


Voi pientä lapsiraukkaa, kun elukoita ja vieraita ihmisiä on vaan ympärillä, jaa no on siinä näemmä enkelikin, mutta vanhemmat ovat teillä tietämättömillä! ;) Olen koittanut pähkäillä, kumman tekisin ensin, Marian vaiko Joosefin, ja luultavasti teen molempia yhtä aikaa, koska heidän vaatteissaan on samoja värejä. Pitänee äkkiä laittaa neula töihin, ettei vauvan tarvitse kauaa odotella äitiään... ;)

On näemmä tällaisia isompia juttuja nyt tekeillä, niin ei ihan heti ole sitten valmistakaan odotettavissa. Voisihan sitä tietysti jonkun pienen projektin tekaista välissä, jos siltä tuntuu...

Vilpoisia viikonjatkoja toivotellen,

12 kommenttia:

 1. Kalenterista on kehkeytymässä tosi kiva!

  VastaaPoista
 2. Niin, laitahan neula suihkimaan , ettei vauvalle ehdi tulla nälkä :)

  VastaaPoista
 3. Erilaisia, kaikki kivoja juttuja meneillään Sinulla. Tuosta tunikasta tulee nätti.

  VastaaPoista
 4. Ihastelen noita sinun ryijyn palasiasi. Nuo värit miellyttävät minun silmääni kaikki.

  VastaaPoista
 5. Tuo ryijy kyllä näyttää äärimmäisen kivalta - vaikka en juuri tykkää neuloa mitään tuollaista lankaa. Neuloin nimittäin joskus innoissani sukat tuollaisesta langasta eikä niitä voi pitää ollenkaan kun hiostavat ihan kirveästi :(

  Tuo kalenteri näyttää aivan ihanalta, pitäisiköhän itsekin... :)

  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Voi miten upeita töitä Sinulla on valmistumassa. Tuon ryijyn värit ovat herkulliset. Tykkään myös tulevasta tunikastasi

  VastaaPoista
 7. Ryijy kuulostaa hienolta idealta! Ja tuolla lailla toteutettuna ihan uutta. Ainakaan miä en oo kuullu.
  Kalenterissahan alkaa olla porukkaa jo kivasti. :D

  VastaaPoista
 8. Mielenkiinto säilyy, kun on useampia töitä, mitä vaihdella. Minulla tulee aina välissä virkkukoukkua ikävä, kun neulon sukkia.
  Kiinostavan näköisiä töitä on sinulla valmistumassa.

  VastaaPoista
 9. Ihania "karvareuhkoja" syntymässä. Mie jo aikaisemmin kävin kurkkailemassa ihmetellen mitähän näistä synnyttelet. Nyt sekin selkis ;)
  Upeita töitä muutkin. Saa siinä sormet vippasta sakiaan että valmistuvat. Minulta tahtoo isommat työt vain kuleksia nurkissa.

  VastaaPoista
 10. Tuo pistelytyö on kyllä kaunis keskeneräsenäki. Mä en oo tuohon pistelyyn vielä koskaan perehtyny, jää piiaan koukkuun siihen ja neuleet jää kokonaan. Tunikasta tullee nätti.
  Tänne oli tullu monenmoista asiaa taas kun täälä pitkästä aikaa kävin. Kesällä ei tuu konneella oltua juurikaan vaan ulukona ja muualla. :) Oli teillä varmasti mieleenpainuva reissu papan luo ;)

  VastaaPoista
 11. Neulomalla ryijystä tulee varmasti hauska :)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)