Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, toukokuuta 28, 2010

RPM 27.5.

Eilen pidin vähän lyhennetyn ristipistomaratonin, ehdin pistellä yhteensä 3 tuntia ja senkin pienissä pätkissä muiden aikataulujeni mukaan.

Tästä lähdettiin:


Ja tähän päästiin:


Alkaa jo vähän hahmottua, mitä tähän on tulossa. :) Tämän deadline lähestyy, joten enää ei voi jättää pelkkien torstai-iltojen varaan tämän tekoa. Olen toki tätä välillä muulloinkin pistellyt, ja eihän tämä nyt niin kauaa vielä ole ollutkaan työn alla. Pitäisi vaan ehtiä samaan deadlineen mennessä pistellä vielä yksi muukin juttu, että kyllä tämä saisi tässä piakkoin valmistua. Sanoo hän siis itselleen. :)

Kiitos kommenteistanne jälleen kerran, ilo niitä on ollut jälleen lukea, vaikken ole nyt muutamaan päivään ehtinyt paljon koneen ääressä aikaa viettääkään. Oikein ihanaa viikonloppua! :)

1 kommentti:

  1. Hieno,erilainen konfirmaatiomalli tytölle(?)

    Mistä tuo malli on löytynyt?
    Lasi-ikkuna takana on muuten kuin Alahärmän kirkosta-kuinkas sattuikaan.. :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)