Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, maaliskuuta 07, 2010

Viikonlopun kuulumiset...

Kiitokset hyvien lomien toivotuksista! :) Loma vaan ei alkanut ihan niin hyvin, kuin olisi suonut, sillä viime yönä tuli tehtyä tuttavuutta taas vessanpöntön kanssa. Eihän tämä varsinaisesti yllätyksenä tullut, sillä esikoisella oli viime viikolla erittäin lievä "vatsatauti", joka oireili lähinnä muutaman päivän kestäneenä ruokahaluttomuutena ja väsymyksenä. Kuopuksen vaippoja taas sai olla eilen vaihtamassa tiheään, taisi välillä pursuta tavara vaipoista ylikin, mutta hän on ollut tänään jo ihan terveenä. Mulle iski tauti rajumpana versiona, joka tosin kesti vain lyhyen aikaa, viime yönä klo 22-03 välillä. Tänään on ollut aika hutera olo, mutta vähitellen iltaa kohden voimat ovat palautuneet, kun on uskaltanut pikku hiljaa nestemäistä ravintoa laittaa suuhunsa. Virkkuukoukku ei oikeastaan ole jaksanut pysyä kädessä, kun ei ole ollut voimia muuta kuin pötkötellä vaakatasossa. Onneksi on ollut Dan Brown sänkykaverinani. ;)


Viikonlopun käsityösaldo on aika olematon, sillä se vähäinen mitä lauantaina sain aikaan menikin purkuun, kun helman lisäykset menivät vähän vatuiksi. ;) Kuvassa näkyvä Nalle-keräkin kertoo paljon viime päivien virkkaustahdista: ensimmäinen Nalle-kerä kului kahdessa vuorokaudessa (ma-ti), mutta tätä toista on koitettu tuhota nyt viisi päivää (ke-su), eikä millään näy häntäpäätä. Ensimmäisen hamsteriviikon saldo on minun osaltani edelleen pyöreä nolla. Mutta viikonloppuna luettujen sivujen saldo on kyllä sitäkin muhkeampi, kuten voi jo päätellä tuosta kirjan välistä pilkottavasta kirjanmerkistä. :) Ja se puolitoista kiloa, mikä on tavoitteeni hamsterikuun langankulutukseen, taisi lähteä yön aikana omasta elopainosta... ;) Ei sen ihan näin pitänyt mennä, mutta elämä on. :) Ja kun minä etsin kaikesta aina positiivista, niin lomalla sairastamisessa on se hyvä puoli, että saa ihan ilman huonoa omaatuntoa jäädä peiton alle lepäämään ja toipumaan, kun tietää ettei tarvitse lähteä mihinkään. :) Vaikka enköhän minä jo huomenna ole taas täydessä iskussa, uskoisin niin. Neuletapaaminen kyllä jäi tänään väliin, ja se pikkuisen harmittaa, mutta tuleehan niitä uusia tapaamisia. :)

Siinä siis viikonlopun kuulumiset. Taidan vielä koittaa tuota virkkaamista tänä iltana, kun ei varmaankaan uni tule alkuillasta nukuttujen 2,5 tunnin päiväunien ansiosta - mutta olivat ne kyllä oikein voimiapalauttavat unet, sen jälkeen alkoi ruokakin jo maistua. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :) Eiköhän tämä lomaviikko tästä vielä paremmaksi muutu omalla kohdallanikin. :)

6 kommenttia:

 1. Aih, joka talvi se tulee, koko perheen läpikäyvä mahatauti nimittäin! Meillä se oli pari viikkoa sitten :/ Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 2. Paranemisia! Ja hyvää naistenpäivää:)

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Miun aamun piristi nuo siun jättiläislapaset tuolla alemmassa postauksessa, nuohan on ihan järjettömän suuret :D Odotan innolla millaisena ne pesukoneesta tulevat ulos...

  VastaaPoista
 4. Vatsatauti on näistä kausiluontoisista varmaan hattumaisin, etenkin jos on oikein kunnon versio. Muistan myös hyvin kirkkaasti ne kerrat, kun kaikki me muksut asuimme vielä kotona. Taudit kiersivät koko kuusihenkisen poppoon ja ihan varmana tiesi, että kun joku yskii tai on mahataudissa, kohta se on omakin vuoro. Toivottavasti teillä sakki paranee mahdollisimman pian.

  Alkoi himottaa virkata, kun tuota työtäsi katselen. Jospa muutaman ylimääräisen tunnin saisi päivään, että ehtisi kaikkea kivaa puuhaamaan...?

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tauti on jo teiltä kaikonnut!
  Hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos siitä kuvan ja ohjeen osoitteesta! :) Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)