Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, helmikuuta 01, 2010

Kuvameemi

Pitkästä aikaa meemiä. :) Tämän löysin Lankapirtistä, ja ohjeet ovat seuraavat:

"Etsi digikuvistasi kuva tasan
*puolen vuoden takaa
*yhden vuoden takaa
*kahden vuoden takaa
*jos löytyy, niin myös kolmen vuoden takaa!"

Meillä tuo kuvaaminen on kokonaan minun vastuullani, ja kun mielenkiintoni kohteena ovat vain lapset ja käsityöt, niin meiltä ei sitten muita kuvia löydykään. :) Esikoinen on jo tosi pitkään vältellyt kameraa, joten häntä ei tule niin enää kuvattua, mutta kuten tästä otannasta voi päätellä, hänen pikkuveljensä ei pane vielä pahakseen salamavalon räiskintää. ;)


Puoli vuotta sitten 1.8.2009 oli nähtävästi jotenkin historiallista, että meidän pikkuisemme osasi laittaa roskat roskiin, koska miksipä muuten tästä olisi otettu kuva. :) En muista enää, mistä roskasta oli kyse, mutta sekajätteeseen näyttäisi menevän. Onhan se toki hellyyttävää aina, kun lapsi oppii uuden taidon, etenkin jos hän oppii siivoamaan! ;)

 
 
Vuosi sitten 1.2.2009 ei niinkään perustettu siivoamisesta, kun vasta opeteltiin itse syömään. :) Kuopus alkoi syömään itse omalla lusikalla huomattavasti aiemmin kuin isoveljensä aikoinaan; esikoista syötettiin varmasti vielä parivuotiaanakin, mutta pikkuveli on aina halunnut tehdä kaiken "ite", joten hän päätti vain paria viikkoa päälle vuoden ikäisenä, että häntä ei enää syötetä, vaan nyt syödään itse. Eikä häntä kyllä ole tuon kuvan ottamisen jälkeen paljon tarvinnut syöttääkään. :) Huomatkaa astiasto ja ruokalappu sävy sävyyn - Ikeasta. ;) (Nalle Puh -lautanen tuli jostain kirjakerhosta liittymislahjana)


Kaksi vuotta sitten ei vielä osattu tehdä "ite" paljon mitään. Tämä kuva on otettu 2.2.2008; minulla olisi kyllä ollut kuva myös 1.2., joka olisi ollut varsin hellyyttävä, mutta siinä olisi ollut isäntäkin kuvassa, enkä uskalla laittaa hänen naamansa nettiin. ;) Joten saatte tyytyä päivää myöhemmin otettuun kuvaan. :) Kuopus on tässä noin kolmen viikon ikäinen, ja hän sai Oupsin naisilta lahjaksi ihastuttavan ristipistopeiton. :) Tässä ihastellaan lammasta. :) On muuten ollut paljon käytössä tämä peitto, vaikka nyt olen sen jo laittanut kaappiin, mutta aina välillä se näyttää päätyvän sieltä majanrakennustarpeiksi. ;)


Kolmen vuoden takaa ei löytynyt yhtään lapsikuvaa. Kuopusta vasta yritettiin - itse asiassa meillä oli juuri 1.2.2007 ensimmäinen hedelmöityshoito tällä toisella kierroksella - ja sillä reissulla olin sitten neulonut tätä puseroa. Kolme vuotta sitten en vielä merkinnyt kuviin päivämäärää, kuten nykyään teen, mutta tämä löytyi vanhan blogini kautta, eli olin silloin tämän kuvan sinne laittanut. :) Helmikuun alussa oli tuolloin alkanut Lankahamsterit, johon osallistuin silloin ensimmäistä kertaa, ja kuvasta päätellen taisin olla tosissani liikkeellä. ;) Koska sääntöjen mukaan neuleen sai aloittaa vasta kuukauden vaihtuessa, ja jos olin jo näin pitkällä menossa illansuussa, niin aika vinhasti sai puikot kilistä. ;) Jos en ihan väärin muista, niin tämä pusero taisi valmistua aika nopeasti - tarkistuskäynti vanhassa blogissani kertoo, että pusero oli valmis jo 5.2. aamupäivällä eli sen tekemiseen meni noin neljä ja puoli vuorokautta. :D Hulluutta ollut näemmä liikkeellä jo silloin... ;)

Tämä olikin oikein hauska meemi, kun pääsi vähän muistelemaan menneitä. :) Jos nappaat tämän mukaasi, niin jätä siitä kommenttia, tulen sitten kurkkaamaan sinun kuviasi! :)

Mukavaa viikon alkua! :)

4 kommenttia:

  1. Hee, meillä on kans samanlainen roskiskuva. Siinä Tyty laittaa tuttinsa itse roskiin :) Ja samanlaiset vihreät lautanen ja mukikin meillä on (se mukin kansi on muuten turkasen hankala käyttää).

    VastaaPoista
  2. Minustakin meemi oli mukava tehdä! Ja mukava oli katsella sinunkin kuviasi ja lukea juttujasi niistä! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia kuopuksesta!

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)