Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, tammikuuta 31, 2010

Toinen Sytomyssy

Päätin tehdä vielä toisenkin Sytomyssyn, kun vauhtiin pääsin. Tosin tämän myssyn tekemisessä ei oikein ollut vauhtia, oli tosi hidasta tehdä. Mutta sisulla kun jatkoin, niin sain valmiiksi. ;)

Sytomyssy
Tehty ajalla: 29.-31.1.2010
Malli: Lankapirtin Matleenan Sytomyssy omin muunnelmin
Lanka: Novita Virkkauslanka vaaleansininen (116)
Langankulutus: 30 g
Virkkuukoukku: 1,5 mm
Koko: Ympärysmitta 55 cm
Muuta: Tein ruutuvirkkauskuviot omasta päästä.

Hitaanlaiseksi tämän virkkauksen teki se, että lanka oli tosi ohutta, ja aloitusketjussa oli peräti 270 silmukkaa, eli kerroksella 135 ruutua. Yhden kerroksen korkeus on 0,5 cm, eli noita kerroksiakin sai aika monta koukutella. :) Siitä johtuen tuli sitten tehtyä erinäisiä muunnoksia alkuperäiseen ohjeeseen, esimerkiksi kavennukset piti sommitella tuohon silmukkamäärään sopivaksi ja myös kerrosten korkeus huomioiden. Ja jotten olisi tylsistynyt pelkkien "tyhjien" ruutujen virkkaamiseen, niin tein ihan omasta päästä tuollaiset vinoruutukuviot, sitten vielä tuossa ylempänä on pienet kukkakuviot, jotka tosin näkyy kuvassa äärimmäisen huonosti, mutta on siinä kuitenkin sellaiset kukat. :)

Joka tapauksessa kiva juttu, että tuli tehtyä! :) Sillä varmasti ohuempiakin myssyjä tarvitaan tässä keräyksessä, ja kun tuota Virkkauslankaa oli ja on edelleen, enkä tiedä mitä siitä tekisin, niin näihinhän se sopii varsin mainiosti. :) Seuraavan myssyn taidan kuitenkin virkata kaksinkertaisella langalla, ja itse asiassa pistin sellaisen jo alullekin. :) Näihin myssyihinhän jää suorastaan koukkuun! ;)


Talvitempaukseenkin
tämä myssy ehtii juuri ja juuri. :)

Taitaa olla seuraavaksi sitten kuukausiraportin aika, eli sitäpä alan tässä kohta puoliin laatimaan. :) Palaillaan siis! :)

3 kommenttia:

  1. Nuo ruutuvirkkaukset on tosi tyylikäs lisä!

    VastaaPoista
  2. On kyllä mukavan näköinen myssy! Nuo kuviot tekevät ihmeitä! :)

    Ja sinäkin siis huomasit, että myssyilyyn jää koukkuun! ;D Ja näin pian! ;DD

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)