Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

perjantaina, tammikuuta 01, 2010

Ristipistomaratoonailua

En halunnut enää eilen aloittaa uutta neuletyötä, joten päätin tehdä sitten ristipistoja. Olihan kuitenkin torstai eli virallinen Ristipistomaraton-päivä. En nyt tiedä, oliko minun pistelyni ihan virallista maratoonailua, sillä en noudattanut ihan varsinaisia pistelyaikoja; maratonaikahan on klo 18-22 ja minä pistelin noin klo 16-20 välisenä aikana. Tuona aikanakaan en koko aikaa istunut pistelyn ääressä, vaan piti välillä laitella ruokaa ja syödäkin, ja se pistelykin oli vähän sitä, että luin samalla blogeja, eli kummastakaan ei tahtonut tulla mitään, kun ei voi lukea ja pistellä yhtä aikaa. ;) Mutta jotain kuitenkin siinä koitin neulallani tökkiä.

Edellistorstain jälkeen en ollut välissä pistellyt lainkaan, eli lähtötilanne oli sama, mihin viikkoa aiemmin päädyin:

 

Ja eilisen aikaansaannos on tässä:Paimenta siis tein jonkin verran eilen eteenpäin, ja vähän meni enkelinkin puolelle tuota sinistä. :)

Ajatuksenani oli aiemmin, että olisin pistellyt vielä eilisillan ja alkuyönkin sen jälkeen, kun lapset ovat nukahtaneet, mutta eilen kyllä tuli uni äidillä ennen lapsia. ;) Sänkyyn menin iltayhdeksältä ja nousin vasta seuraavan vuoden puolella aamukymmeneltä. :) Yleensähän minä valvon iltaisin seuraavan päivän puolelle, mutta jostain syystä olen tavannut uudenvuodenöinä aina nukkua vuoden vaihtuessa, siitä on tullut jo perinne. ;) Ja nyt sain ainakin univelkojani kuitatuksi! :)

Tänään olen sitten vähän pistellyt iltapäivällä, taas kerran epätoivoisesti yrittäen lukea samanaikaisesti blogeja:Paimen on nyt jälkipistoja vaille valmis, enkelille kävin tuollaisen lehtisysteemin laittamassa ja lampaalle sorkat. ;) Tästä on kiva jatkaa joko enkeliä paimenen yläpuolelle tai sitten lammasta tuohon oikealle puolelle. Valkoisella vaan pitäisi seuraavaksi pistellä joko lammasta tai enkeliä, ja se ei jostain syystä kauheasti houkuta.

Pistely ja blogien lukeminen ei tahdo oikein onnistua yhtä aikaa, eikä etenkään se kommentointi, joten jos en ole käynyt toivottamassa kaikkiin blogeihin erikseen uudenvuodentoivotuksia, niin se on johtunut ihan vain siitä, etten ole jaksanut laskea ristipistoja käsistäni. ;) Tässä hetki sitten tuumasin, että taitaa olla parasta pitää nettisurffailun aikana mieluummin neuletta kädessäni, joten aloittelin yhtä pikkuneulettakin. Eli käsitöiden makuun on päästy jo tänä vuonnakin! :)

Hui, tämä taitaa olla jo viides postaus blogiini kahden vuorokauden sisällä! ;) Toivottavasti olette jaksaneet lukea kaikki turinani ja raportointini. Täytyy kohta varmaan hidastaa bloggaustahtia... :D  Mutta koska Heivatut Kudelmat täyttää tänään vuoden ja taaperoiden tapaan on oppinut juuri kävelemään ja puhumaan, niin ei tätä blogia mikään pidättele. ;)

Hyvää loppuvuotta! :)

9 kommenttia:

 1. Oikein onnekasta ja puuhakasta vuotta 2010 sinulle! Ja kiitos vain, sinun kauttasi löysin musica-kämmekkäiden ohjeen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä olen jaksanut lukea kaikki mitä olet kirjoittanut!
  Onnea alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
 3. hyvää alkanutta vuotta 2010, ja onnea taaperolle! =)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea yksivuotiaalle!!! Ja onnea vuodelle 2010!

  VastaaPoista
 5. Olen vasta löytänyt blogisi ja kiva on käydä seuraamassa aktiivista bloggaajaa!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittele vaan:) Hyvää uutta vuotta sinullekkin:)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)