Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, joulukuuta 31, 2009

Vuoden viimeinen käsityö

Niin on tämän vuoden viimeinen käsityökin valmistunut. :)


Rinsessa-kämmekkäät
Tehty ajalla: 29.-30.12.2009
Malli: Rinsessa-kämmekkäät (Ulla 03/06)
Suunnittelija: Sirkku Isopahkala
Lanka: Teetee Kamena sininen (178)
Langankulutus: 23 g
Puikot: 2 mm
Koko: Naisen
Muuta: Hivenen tein sovelluksia ohjeeseen nähden, koska lanka oli eri mitä suositeltu.


Nämä kämmekkäät eivät tule jäämään omien käsieni lämmikkeeksi. Vielä näitä tehdessäni en tiennyt, kuka nämä tulee samaan, mutta heti niiden valmistuttua sain senkin asian selville. Palaan siihen joskus ensi vuoden puolella. :)

Tänä vuonna en aio enää uutta käsityötä aloittaa, mikä tarkoittaa sitä, että kun yhtään neuletta tai virkkuuta ei ole kesken, niin vuoden viimeisenä päivänä täytyy tehdä ristipistoja. ;) Joulukuun raporttia on luvassa myöhemmin tämän viimeisen päivän aikana ja vielä ennen vuoden loppua sitten koko vuoden käsityökatsauskin. Eli paljon postauksia luvassa! :)

Meillä vuosi vaihtunee samanlaisissa merkeissä kuin muutkin vuorokaudet, suunnitelmia vuoden viimeiselle päivälle tai illalle ei ole mitään kummempia. Joulukoristeetkin keräsin jo pois, siis kuusen ja seimen ja pari joululiinaa, muutahan meillä ei ollutkaan esillä, ja nyt koti tuntuu taas enemmän omalta kodilta. :)

Mutta palailen linjoille raportoinnin merkeissä... :) Mukavaa vuoden viimeistä päivää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)