Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, joulukuuta 02, 2009

Kukkivia ajatuksia :)

Onko niin, että jos kulkee kukallinen pipo päässään, niin ajatuksetkin alkavat kukkia? :) Vai tuleeko niistä sitten ihan hempeitä ajatuksia? Pehmenevätkö aivot kokonaan? :) Tästä voin ottaa nyt selvää, kun vedän päähäni tämän pipon:


Kukkapipo
Tehty ajalla: 30.11.-2.12.2009
Malli: Omasta päästä; alareunan kukkakuvio Kainuun kukkalapasista SK 11-12/2006 nro 11
Lanka: Novita Wool turkoosi (377), pinkki (533) ja vihreä (381)
Langankulutus: 62 g
Puikot: 2,5 mm lyhyet pyöröpuikot ja sukkapuikot
Koko: Omaan päähän
Muuta: Epäilin turkoosin langan riittävyyttä, joten jotain piti keksiä päälaelle. Niin syntyi sinnekin kukkakuvio. :)



Mietin, miten mahtaa turkoosi lanka riittää, ja kun alkoi pelkän sileän yksivärisen neulominen tylsistyttää, piti jotain keksiä päälakea kohti mentäessä. Ensin ajattelin raitoja, mutta sitten päätin tehdä ison kukkasen päälaelle. :)

Pipohan sopii nyt kaveriksi näille Kainuun kukkalapasille. Lankaakin jäi vielä, joten eiköhän tässä tikutella vielä settiin yhteensopiva kauluri. Siihen en ala kukkakuviota tekemään, vaan raidoittelen siten miten sattuu langanjämiä olemaan. Niitä ei nimittäin paljon enää ole, mutta aina niistä nyt yhden kaulurin saa aikaiseksi. :)

Isäntä kehui kovasti tätä pipoa, ja kyllä minäkin tykkään. :) Hivenen on tiukka, mutta minähän olenkin aika tiukkapipoinen tyyppi. ;) Päälaella sen sijaan on pipossa just sopivasti lisätilaa suurille ajatuksille, vaikka sitten niille kukkiville ajatuksille. :)

Kiitos kaikista ihanista kommenteista, ja kiva kun olette jaksaneet osallistua veikkauskisaan! :) Olette hyvin kannustavia ja optimistisia lankalaihikseni suhteen, kiitos siitä! :)

13 kommenttia:

  1. Onpa nätti pipo. Tuo kukkalapasten kuvio sopii hyvin tähän.

    VastaaPoista
  2. Kaunis pipo! Hempeät ajatukset tulevat varmasti kylkiäisinä:)

    VastaaPoista
  3. Onpa nätti; minunkin lempivärejäni:)

    VastaaPoista
  4. Upea pipo ja tuo päälaki nerokas!

    VastaaPoista
  5. Ai miten kauniin pipon olet tehnyt. Meikäläiseltä ei tuo kirjoneule suju ei sitten millään. En vaan osaa. Pitisi joskus ottaa oikein ajatuksen alle ja opetella. Saisi kaikkea niin kaunista aikaiseksi. Upea, kertakaikkiaan.

    VastaaPoista
  6. Kyllä sä kerkeät paljon itelles neuloa, toisin kuin minä... ;). Viime neulokset on aina olleet muille, mutta ei vahingossakaan itelleni.Nyt on ollutkin sellaista häslinkiä ja hys hys juttuja ettei ole muuta ehtinyt tehdä.Tuo sopii muuten ihanasti niiden upeiden kukkalapasten kanssa.

    VastaaPoista
  7. Kiva pipo! Ja tuosta päälaen kukasta erityisesti pidän. Se on oiva idea ja kaunis toteutus! :)

    VastaaPoista
  8. On kyllä kaunis pipo. Minäkin yhdyn edellisten mielipiteeseen, että tuo päälaen kuvio tekee tästä piposta erityisen persoonallisen ja kauniin.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)