Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

torstaina, lokakuuta 29, 2009

Värejä

Tänä aamuna taivaalla näkyi kauniita värejä. Kaikki kuvat on otettu samaan aikaan, mutta kahdessa ensimmäisessä räpsähti salama, minkä vuoksi maisema näkyy mustana, ja kahdessa jälkimmäisessä ymmärsin kytkeä salaman pois päältä. Mutta noissa tummissakin kuvissa näkyy minusta ihanat värit, joten pistän nekin tänne. :)



Ihanan kirpeästä pakkaspäivästä olemme saaneet tänään nauttia. Posketkin ovat ulkoilun jäljiltä yhtä punertavat kuin aamuinen taivas. :)



Ilo on ratsastella syyspäivän pakkasessa. :) Ilmeestä voi melkein nähdä, mitä laulua ratsastaja laulaa: "Ih-hah-haa, ih-hah-haa..." :)



Puikoilla samat värit kuin aiemminkin, luonnonvalkoista ja vihreää. Näistä tulossa valmistuneet-postaus parin vuorokauden sisällä. Molemmista. ;) Kumpikohan valmistuu ensin...?

Torstai on toivoa täynnä, mutta pelkällä toivomisella eivät neuleet kuitenkaan ihan vielä valmistu. Siispä takaisin puikkoihin! :)

Kiitoksia muuten taas kerran kommenteista! :) Niitä on aina niin ilo lukea. :) Toiveikasta torstai-illan jatkoa ja pyhäinpäivän odotusta kaikille!

4 kommenttia:

  1. Iloinen ratsastaja!
    Iloista illanjatkoa teille kaikille, tai lapset taitaa jo nukkua.

    VastaaPoista
  2. Vanha sananlasku sanoo (ja on muuten monesti pitänyt paikkansakin), että ...aamun rusko, päivän pasko, mutta tänään se ei pitänyt paikkaansa. Niin oli ihana auringonpaiste täälläkin! :)

    Tuosta poikasi laulusta "Ih-hah-haa, ih-hah-haa..." muistui mieleen, kun kerran oltiin kirkossa ja pieni hevoshullu poika <2 v, ei oikein enää jaksanut olla hiljaa. Kaivoin taskusta pienen muovisen hevosen ja niin hepo nelisti penkillä. Ja kun muut veisasivat virttä, niin pieni poika lauloi "Ih-hah-haa, ih-hah-haa...". ;DD Nykyisin tämä pieni poika opiskelee teologiaa ja aikoo papiksi.

    VastaaPoista
  3. Aamu- ja iltaruskokuvien ottaminen on myös mieheni intohimo ja täytyy kyllä sanoa, että jokainen otos on aina omanlaisensa. Hienoja nuo taivaan värit noina hetkinä. Lämpimän näköisiä kudelmia puikoillasi. Itselläni on nuo kutomukset jääneet vuosien taakse, mahtaakohan sitä edes enää osata. Joskus kyllä tekisi mieli, kun näkee upeita malleja, mutta tällä hetkellä vain nuo ristipistot koukuttavat. Kiitos mukavista komenteista, joita olet jättänyt blogiini. Hyvää pyhäinpäivää sinnepäin.

    VastaaPoista
  4. Ihana pakkaspäivä teillä siellä. :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)