Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, elokuuta 29, 2009

Red Devil ;)

Otsikko tuli mieleen ihan siitä, että isäntä tilasi Verkkokaupasta meille uuden pölynimurin nimeltään Red Devil eli Punainen Paholainen. ;) Se saapui kotiimme eilen, mutta sitä minulla ei ole suinkaan tarkoitus teille esitellä, vaan jotain muuta punaista, eikä lähestulkoonkaan niin paholaismaista. :)

Palmikkovillatakki
Tehty ajalla: 11.-29.8.2009
Malli: Novita Syksy 2007 ekstra-lehdestä (7 veljestä erikoisnumero), malli nro 8
Suunnittelija: Arja Viitala
Lanka: 7 veljestä unikonpunainen (526)
Langankulutus: 907 g
Puikot: 3,5 ja 4 mm pyöröt, virkkuukoukku 3,5 mm
Koko: M
Muuta: Ihan kiva, lämmin, tulee varmaan pidettyä


Mitähän tästä nyt sanoisi muuta kuin että "ihan kiva"...? Kuvat kertovat sen, että malli ei ihan istu päälleni. Tämä ei varsinaisesti ole minulle liian suuri, mutta neule on paksu, kuten lämmittäväksi tarkoitetun neuleen kuuluu toki ollakin, ja sitten ehkä malli ei sovi aivan justiinsa vartalolleni. Eli näytän tässä paksulta, mitä en mielestäni ole. ;) Mutta vasta nyt tässä noita kuvia katsellessani ja uusi punainen neuletakki päälläni oivalsin, että harvoinpa sitä tulee pidettyä neuletakkia napit kiinni. Yleensä neuletakki on se, joka kiskaistaan päälle pikaisesti silloin kun on kylmä, ja heitetään pois heti kun tulee hiki, eli on-off-on-off -vuorottelua. Mallasin tätä nyt tässä iltasella peilin ääressä napit auki, ja silleenhän se näyttääkin ihan hyvältä jopa yöpaidan kanssa. ;) Että pitoon menee kummiskin.

Väri on ihana, tämä unikonpunaisen sävy on just sopiva punaisen sävy minulle! :) Sen puolesta ainakin joulun aikoihin tämä varmasti tulee olemaan paljonkin käytössä. Vähän noita nappejakin siihen malliin valitsin, että noissa on pikkuisen sitten kullan kimallustakin. :) Tonttulakki enää vain puuttuu. ;)


Vielä ehdin saada Project Spectrumin punaiselle kaudelle yhden tuotoksen, tämä menee siis sinne.

Lisää juttusia tulossa tänne vielä pyhän aikana, nyt on paljon taas asiaa... :) Palaillaan!

14 kommenttia:

  1. Nimetäänköhän kaikki imurit jostain syystä alamaailman apureiksi. Meidän eka perintöimuri oli nimeltään Vampyr. Huusi niin maan pirusti, mutta liekö mitään imenyt.

    Ihana takki! Just sellainen välitön, joka päällä on ihana röllöstellä kotona. :)

    VastaaPoista
  2. Nätti takki ja suuritöinenkin varmaan kun on pitkänmallinen, kivasti lämmittää sitten syyssäillä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis on ja varmasti lämmin.
    Minäkin olen samanlainen villatakin päälle ja pois panija. Peruspunainen on iätön ja ajaton väri.
    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Lämpimän punainen ja kaunis ;) Nopeasti olet tikutellut. Minä vain aloitan suuret työt, mutten saa valmiiksi?

    VastaaPoista
  5. Kaunis takki. Jaksaisi itsekin joskus tehdä yhtä pitkän neuleen;)

    VastaaPoista
  6. Ihana, lämpimän värinen ja varmasti lämmin villatakki.<3

    VastaaPoista
  7. Kaunis takki ja taas neuloit sen niin nopeasti!

    VastaaPoista
  8. Olet kyllä tosi nopea tekemään näitä isoja töitä! Vähänkös oon kade =) Upea takki, voin kuvitella miten kiva siihen on kietoutua ja lämmitellä jouluna.

    ps. sanavahvistus on "rallyzes", vihjailisiko tämä jotain ;)

    VastaaPoista
  9. Varmasti on todella lämmin takki. Mä en pysty 7veikasta tehtyjä neuletakkeja tai paitoja pittää ollenkaan. Isotyö tässä takissa on varmasti ollut. Toivotaan ettei jää aivan kaapinperälle vaan tullee oikiasti käyttöön. Mallineule on kaunis. nimim. palmikot on mun juttu.

    VastaaPoista
  10. Nopsa olet neulomaa! Hieno takki jälleen ja värikin kauniin punainen, sopii sulle hyvin. Samoin olen monasti aatellut että kannattaako noita nappeja neuloakkaan kun omat takkini tapaavat kans useimmiten olla kuitenkin auki,, lienee vaan piintynyt tapa että kiinnikkeet pitää olla-tarvi niitä eli ei :)

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)