Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, elokuuta 12, 2009

Punaista puikoilla

Lupasin eilen, että seuraavassa postauksessa olisi jotain salassa tikuteltua esittelyssä, mutta en ole vielä saanut tietoa, ovatko kaikki maanantaina lähettämäni paketit tulleet perille, joten en vilauttele vielä. Sen sijaan näytän, mitä uutta on nyt puikoilla:


Aloitin eilen iltapäivällä neulomaan 7 veljeksestä itselleni palmikkotakkia. Tätä on ollut tähän mennessä ainakin tosi kiva tehdä, on just sellainen sopivan helppo, että voi samalla tehdä kaikkea muutakin, mutta kuitenkin vähän haastetta, kun palmikonkiertoja tulee kaikilla oikeilla kerroksilla, että ei ihan pääse tylsistymäänkään. Tämän edistymistä tullaan varmaankin seuraamaan blogissani lähitulevaisuudessa. :)

Eilen illalla katselimme miehen kanssa yhdessä jotain mainoslehtistä, ja naureskelimme kaikille tavaroille, joita ilman emme mainoksen mielestä sitten mitenkään voisi tulla toimeen. ;) Ja kyllä meitä huvitti myös nämä sukat:


Minä tuumasin, että jos tuollaiset ovat kerran nyt ihan must, niin minähän voisin alkaa tehdä tuollaisia, virkkaisin vain jonkun röllin ihan tavallisten sukkien päälle. ;) Mutta mieheni oli ajatusta nopeampi, sillä kun hän lähti kohta keräämään lasten leluja lattialta, hän palasi pian luokseni tällaiset jalassaan:


Eikös olekin tosi söpöt? ;) Eikä maksaneet mitään, säästettiin siinäkin 10,95 e. ;) Onneksi isäntä ei yrittänyt tätä Teletappi-pehmoilla... ;)

Hauskaa viikon jatkoa! :)

12 kommenttia:

 1. Palmikoita, ihanaa! Ei se kyllä minusta ihan aina niin simppeliä ole, minä kun en millään meinaa osata tehdä samankorkuisia kiertoja vaan aina pitää laskea kerroksia ja arvailla että näyttääkö se nyt samalta kuin edellinen. Sun palmikot näyttävät kyllä kovin täsmällisiltä.

  VastaaPoista
 2. Herkullisen värinen neule:) Sinulla on varsin idea-rikas mies sinulla;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista puseroa oletkin näemmä tekemässä, värikin hyvä. :)

  Hyvä idea säästää sukissa! ;DD

  Tuolla alempana olikin vaikka mitä minulle näkemätöntä, luurailin ne kaikki kyllä, mutta tuo vauvan "metsästäjäasu" on kyllä yliveto. Punainen liivi vain puuttuu! ;)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen neuletakin alku. Sä olet tosi nopea neulomaan. Ite jos oisin eilen aloittanu niin varmaan olis nippa nappa 10cm valmista. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista neulepintaa puikoilla. Jaa, tekin olette käyneet mainoslehden läpi. Meillä kans naureskeltiin noilla sukilla ja monella muulla jutulla. Hyvä idea mieheltäsi, ja ei pääse edes kyllästymään kun vaihtaa joka päivä eri pehmot sukan varteen. =)
  Meillä likat sai viime jouluna tädiltään vähän tuon tyylisiä sukkia, joissa on joku eläimen pää sukan varressa. No arvata saa kuivuuko ne kunnolla ja monta kertaa ne on irronnu pesukoneessa ja sitten niitä saa ommella kiinni... Tytöillä ne on unisukkakäytössä, kun eihän tuommoinen mollukkasukka mahdu kunnolla kenkään ja painaa sitten jalkaa... Kaikkea sitä pitää keksiäkin!

  VastaaPoista
 6. Ja täällähän on oltu ahkerana. Mitenkäs olisi, löytyisikö teille vielä markkinarako pehmosukille?

  VastaaPoista
 7. :D ei mikään turha mies sinulla :)
  Palmikot näyttävät ihanilta, mielenkiinnolla odotan kun saat ihanuuden valmiiksi :)
  Kiitos niistä villavaippahousujen linkeistä,niistä on kyllä todella paljon apua.

  VastaaPoista
 8. Ooppa nopia neulomaan!

  Tollaset sukat meidän isäntäkin olis voinut keksiä... onneks ei enää löydy leluja joka nurkasta!

  VastaaPoista
 9. Hih, hauskat sukat miehellä! Meillä ne olisivat vielä äänekkäätkin, kun vain koiranleluja lojuaa lattialla, siis vinkuleluja, possua, kanaa, siiliä jne.

  VastaaPoista
 10. Kaunis palmikkoneule tulossa!
  Tuo sukkajuttu on kyllä mainia, arvaa vaan, että purskahdin nauruun täällä!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)