Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, elokuuta 31, 2009

Oli synkkä ja myrskyinen yö...

Viime päivät ovat olleet niin ihanan syksyisiä, olen pitkästä aikaa nauttinut ulkoilusta, kun pariin kuukauteen ei ole pystynyt kuumuuden vuoksi oikein nauttimaan mistään. Viime viikko kuitenkin oli aivan ihastuttava, etenkin aamuisin oli jo niin syksyn tuntua ilmassa. :) Viikonlopusta nautin myös, kun satoi vettä.

Mutta eilisilta oli ihan paras! :) Kuvat otettu joskus iltaseitsemän aikoihin:




Tämän jälkeen taivas meni aivan mustaksi ja koko illan ja kenties yönkin (en tiedä, koska nukuin ;) ) satoi vettä ja paljon! :) Ihanaa, ihanaa, ihanaa! :) Juuri ennen sadetta taivas oli aivan upea, tällaisia mahtavia pilviä näkee niin harvoin! :) Odotin kyllä, että olisi tullut kunnon myrsky, ja siksi nimesin kuvatkin myrsky-nimellä, vaikka ei sieltä sitten kumminkaan tullut kuin vain sade. Upeaa tämäkin! :)

Ihanaa syksyä, huomennahan se ihan virallisesti alkaa! :)

8 kommenttia:

  1. Mahtavat kuvat!
    Hyvää syksyä!

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Luonto on kyllä mahtava!

    Minun kesäni muuten päättyy yleensä lokakuussa, sitten kun mökkikausi päättyy :-)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Täällä huomaan odottavani huomista, ihan hullua oikeastaan, mutta tuntuu että syksy alkaa oikeasti kun on syyskuu :)

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia! Oli kyllä eilen tosi pimeää. SK:n toimitukseen laitoin viestiä ristipistomallista ja sieltä sitten luvattiin laittaa kopio tulemaan. Lehden numero oli 7/1997, jos haluat itelles pistää talteen :) Kiitos vielä, kun kilautit kaverille!

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia:)

    Blogissani on sinulle jotain:)

    Hauskaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle! Minäkin tykkään syksystä!

    VastaaPoista
  7. Hyvää syksyn alkua sinullekin! Sade on tehnyt terää ja sieniäkin jo löytyy, jee. Minä tykkään syksystä ja sen monista väreistä ja pimenevistä illoista =)

    VastaaPoista
  8. Niin me ihmiset olemme erilaisia. Minua masensi ja ahdisti tuo eilinen synkkyys ja rankkasade. Onneksi ei tarvinnut kaatosateeseen lähteä. Tänään on ollut helpompaa kun aurinko on taas paistanut ja luontohan on kaunis tähänaikan vuodesta. Täytyy keksiä pimeniviin syyspäiviin piristävää tekemistä ja nauttia kynttilöistä ja oman kodin lämpimästä.

    VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)