Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2009

Ja jos tahroja ois, heti luuttuaisin pois

Siivouslinjalla jatketaan. Tämäkään luutu ei jää meille, vaan menee taas johonkin pieneen mökkiin jossain päin Suomea. Toivottavasti tulee ahkeraan käyttöön! :)

Luutu
Tehty: 1.7.2009
Malli: Oma pää, korinpohjaneuletta
Lanka: Circulo Classic vaaleanpunainen (3301)
Langankulutus: 25 g
Puikot: 3 mm
Koko: n. 18,5 x 17,5 cm
Muuta: Lahjaksi

Langan alkuperästä minulla muuten ei ole muuta vihjettä kuin se, että ystäväni lykkäsi näitä kolme kerää minulle viime kesänä, ovat vissiin jostain viime vuosituhannelta. Tällaiseksi minä yhden keränpuolikkaan nyt jalostin, lisää suunnitelmia noiden muiden muotoilemiseksi on jo olemassa, tai jo koukullakin. :)


Ja vaikka on kuinka hailakan vaaleanpunainen, niin täten julistan Spectrumin punaisen kauden omalta osaltani avatuksi!

3 kommenttia:

 1. Hieno luuttu taasen. Meilläpäin tosiaan sanotaan luuttu, ei luutu. Lähinnä kyllä tuota sanaa käytetään lattialuutusta ja pöydän pyyhkimiseen on sitten rätti.

  Olin autuaan tietämätön koko luutu-sanasta, kunnes muutama vuosi sitten kuulin tuon otsikon laulun. Ensin tietenkin luulin, että siinä lauletaan väärin. Kaipa ne molemmat muodot ovat kuitenkin hyväksyttäviä, pääasia että tulee puhdasta :)

  VastaaPoista
 2. Sanna: Juu, meillä se pöydänpyyhkimisväline on tosiaan luutu yhdellä t:llä. Luuttu on puolestaan soitin. :) Lattia mopataan mopilla, tai silloin ennen vanhaan, kun kontaten pestiin, niin sekin oli luutu ja sillä luututtiin. Rätti- tai riepu-sanoja en ole koskaan käyttänyt ainakaan siivousvälineistä. Oulussa muuten virutetaan luutua vesihanan alla. :)

  VastaaPoista
 3. Totta puhut/kirjoitat, se aina haku päällä -stereotypia sinkkujen suhteen on raivostuttava. Onneksi suku tuntuu luovuttaneen minun suhteeni, eikä enää kysele. Niillä on jo miun pikkuserkku hampaissaan ;)

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)