Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Lankakaapin kätköissä

Huomasin, että kamerassa oli kuvia, joita voisi täälläkin väläytellä. Oltiin nimittäin perjantai-iltana kuopuksen kanssa kotona kaksistaan, ja minä mukamas kuvittelin voivani ihan rauhassa tässä istuskella blogeja lukemassa. No, tuo minun seuralaiseni tietysti halusi olla mukana, ja alkoi aikansa kuluksi tutkia kirjoituspöytäni kaapin sisältöä...


... ja siellähän on yllättäen jokunen lankakerä. ;)


Niitä sitten pinottiin äidin syliin.


Mitäs täältä löytyy?


Jaa että vielä toinenkin laatikko, mitähän se pitää sisällään?


Olipa yllätys, sielläkin lankaa... ;)

Lopulta kaappi oli tongittu ja tonkija vielä ihan oma-alotteisesti järjesteli langat takaisin paikoilleen vieläpä parempaan järjestykseen mitä ne olivatkaan. :)


Sitten oli hellän hetken aika. :)

On nuo lapset vaan niin ihania! :)

9 kommenttia:

 1. Heips! Kiva oli tavata sinutkin. Ja näyttää, että sinulla on "muutamia" lankakeriä jemmassa.

  VastaaPoista
 2. Ihana kiva poika sulla. Niin söpö vaippapöksy!

  VastaaPoista
 3. Poika on luultavasti saanut nyt jo kipinän ja ehkäpä hänestä tulee seuraava maankuulu lankakauppias, kilpailija Tapiolle :)

  VastaaPoista
 4. Ihana poika sulla! :) Ja sait langatkin järjestykseen. :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Ihania kuvia pojasta. Täällä kolme likkaa tehtailee ekaa kertaa ompelukoneella barbin vaatteita. Äsken oli kova ukkonen ja sademittariin kertyi viimeöiset sateet lukien 12 mm. Vettä tuli melkoisesti. Nyt on juhlat juhlittu ja takki tyhjä. Juhlat onnistui kaikistellen ihan ookoo, meikälle vaan jäi se tiskaus, kun toiset pitivät hauskaa... No ei sen puoleen, kuluipa aika joutuummin. Vaan arvaa missä olisin lauantaina halunnut olla??? Minä olen suorastaan kateellinen... no ensi kerralla sitten. Ja pitää tässä joku kaunis viikonloppu pakata piknik kori autoon ja hurauttaa sinne ouluun Ainolanpuistoon ja julkineuloa yksinään, ja tietty jos seuraa saisi niin vielä parempi?!

  VastaaPoista
 6. Pakko sanoa, että ihana kuvasarja. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana, ei sitä muuta osaa sanoa.

  VastaaPoista
 8. Ihana apulainen, ihan kateeksi käy!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)