Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Voittoisissa tunnelmissa

Pitäisi mennä tässä jo nukkumaan - vaikka kohtahan se on jo aamu, joten mitä turhia... ;) Mutta oli ihan pakko vain tulla ilmoittamaan, että se Violariumin kirjekuorikilpailun tuleva voittajakuori on valmiina tuossa minun pöydälläni. ;) Juu-u, tiedän kyllä, että nämä minun mielialani vähän näemmä vaihtelevat, kun edellisessä postauksessa kirjoitin, että se kuori saa korkeintaan jotain säälipisteitä, mutta nyt olen sitä kovasti lähettämässä voittamaan. ;) Siihenhän minä en voi mitenkään vaikuttaa, onko tuo kuorentekele yhtään tuomariston tai äänestävän yleisön maun mukainen, enkä ole toki nähnyt muita kilpailuun osallistuvia kuoria, mutta näillä taidoilla ja näissä olosuhteissa tuo lienee parasta, mihin kykenen. Ja olenhan minä sentään voittanut taisteluni niskuroivaa ompelukonetta, väärän väärisiä lankatokkia, kummallisen rumia ristipistomalleja ja lukuisia purkamisia vastaan, joten siinäkin mielessä voin jo julistaa itseni ja kirjekuoreni voittajaksi, kävi siinä itse kisassa sitten miten kävi. :) Toivottavasti olen aamulla vielä samaa mieltä, etten nakkaa tuota taas suutuspäissäni roskiin... ;)

Kiitos vielä kannustuksesta, en varmaan olisi jaksanut yrittää tehdä tuota loppuun ilman teidän kommenttejanne! :) Ja yötöiksihän tuo nyt meni, kun ei tahdo päiväsaikaan olla rauhaa tehdä... heti kun neulan saa käteen, niin on joku repimässä kädestä tai lahkeesta. Ei se ihme, jos välillä on tullutkin virheitä ja hermot on mennyt. Mutta nyt on purkamiset purettu ja jopa postimerkkikin liimattu, että enää tarvii vain käydä se postissa leimaamassa ja jättämässä kuljetukseen. :)

Ja nyt tämä menee nukkumaan ja näkemään ruusunpunaisia unia! ;)

Ps. Foto ois kiva, mutta räpsin kuvia tuosta huomenna päivänvalossa, ja laitan tänne blogiin nähtäville sitten joskus reilun kuukauden päästä... :)

6 kommenttia:

 1. Sinä oot aikaseen liikkeellä tai myöhään jos eilistä katsotaan. Iloista lauantaipäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä! Monta voittoa sait jo kirjekuorellasi, jospa saisit vielä sen yhden. Panen peukun pystyyn! ;D

  VastaaPoista
 3. Juu, se on kuule suoritus sinänsä että sen kuoren saa tehtyä ja osallistuu... *yks joka vain haaveili* ;)

  VastaaPoista
 4. Sitkeä olet. :)

  Hyvää lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut kuoren valmistumisesta!

  VastaaPoista

Haluatko piristää päivääni? :) Sen voit tehdä helposti jättämällä itsestäsi puumerkin kommentteihin! Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa toistekin! :)

Jos kommentointi ei onnistu (vaatii rekisteröitymisen), voit laittaa viestisi sähköpostitse:
marska_77@yahoo.com

Kiitos! :)

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)