Heipä vaan!

Mukavaa, kun olet tullut pistäytymään blogissani. Vielä mukavampaa on, jos jätät käydessäsi itsestäsi puumerkin. Toivottavasti viihdyt - tervetuloa myös uudestaan! :)

maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

Maanantai

Enpäs keksinyt nyt mitään fiksua otsikkoa, kun ei ole fiksua asiaakaan. ;) Nuha on päällä edelleen, mutta selvästi tämä pilvisempi ja kosteampi ilma on helpottanut oloa, että eiköhän tämä tästä taas... Päivä on mennyt asioilla juostessa - tai siis en minä tämän nuhani kanssa mitään juokse, mutta kävelen kuitenkin. :) Testattu on, että palavirkkauksella tekemäni tunikan yksi pala valmistuu yhdensuuntaisella bussimatkalla täältä kaupunkiin. ;) Niin, siis bussiakin olen käyttänyt kulkuvälineenä, kun en nuhaisena pidä järkevänä ajaa pyörällä, millä siis yleensä liikun. Mutta ehtiihän tässä taas pyöräillä, kun olo vähän paranee, ja olenhan koko talven pyöräillytkin melkein säällä kuin säällä. :)

Siitä tunikastani on valmiina nyt kolme riviä eli 48 palasta eli 30% koko tunikasta. Koska keskeneräistä työtä on hankalaa esitellä vielä minun päälläni, käytin tässä kuvassa apulaista, joka tykkää kyllä tätä sovitella. Eräänäkin päivänä hän heitti tunikantekeleen kaulaansa ja lähti marssimaan ulko-ovelle - oli vissiin lähdössä johonkin. ;)


Älkää peljätkö, en yleensä pue poikiani pitsihepeneisiin. ;) Kyllä tästä tulee ihan minulle itselleni tunika. Sitten joskus. :)

Ristipistoiltuakin tuli viikonloppuna, sillä sain eilen alkuun yhden vaihtolahjan. Minulla on ollut sitä varten hyvä suunnitelma jo vaikka kuinka pitkään, mutta kun eilen aloin sitä tekemään, ja sitten illalla sitä pohdiskelin, niin siinä pohdiskellessani tajusin, että eihän se suunnitelmani tulekaan onnistumaan. Ei vain ollut tullut aiemmin ajatelleeksi... No, onneksi en vielä kerennyt pistellä sitä hirveästi, niin voin tehdä muutoksia suunnitelmiin. Näin sitä aina käy, kun alkaa tekemään jotain, mitä ei ole tehnyt ennen. ;) Pitäisi pitäytyä vain tutussa ja turvallisessa, ja pistellä vain onnittelukortteja ja pieniä tauluja... :)

Eilen sitten innostuin vähän pistelemään joulukalenteriakin, mutta sainkohan sitten ehkä 20 pistoa aikaan. Oli suuret suunnitelmat katsoa netin kautta tanssiohjelmaa, mutta eihän se lähtenytkään suorana siitä pyörimään. Jatkoin kyllä vähän aikaa pistelemistä ilman ohjelman suomaa seuraa, mutta sitten luovutin pistelemisen kanssakin. No, sain kyllä tanssit katsottua sitten myöhemmin nettivideolta, mutta silloin en jaksanut pistellä enää sitä kalenteria vaan sitä lahjajuttua siinä samalla tein eteenpäin. Oikeastaan kivempi muuten katsoakin nuo tanssit jälkikäteen, niin ei tarvi mainoksia tuijottaa, mutta sitten pitää kyllä visusti varoa uutisotsikoita, ettei näe, kuka on pudonnut... ;)

Tässä kuussa ei varmaan enää uusia valmiita juttuja tule, joten huomenna sitten lienee kuukausiraportin aika... Mukavaa alkanutta tätä viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Hei hei!

Kiva kun kävit, tulehan toistekin! :)